Ghost Game
%
49

Ghost Game

Bekijk de trailer

Kijk Ghost Game

Moeite met waar je nou Ghost Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ghost Game tells the story of 11 contestants who sign up for a scary reality show which forces them to confront the supernatural and their innermost fears. They're brought to an ancient war museum in Cambodia, which was used as a Khmer Rouge prison twenty years before. Thousands of innocent people were tortured and killed there during the Cambodian war in the 1970s. Now the museum is abandoned, an

Regisseur en acteurs

 • Sarawut Wichiensarn portrait

  Sarawut Wichiensarn

  Director

 • Pachornpol Jantieng portrait

  Pachornpol Jantieng

  Yut

 • Thanyanan Mahapirun portrait

  Thanyanan Mahapirun

  Jay

 • Supatsiri Patomnupong portrait

  Supatsiri Patomnupong

  Dao

 • Phongsak Rattanapong portrait

  Phongsak Rattanapong

  Kemtis

Trailers

Ghost Game

Benieuwd naar Ghost Game? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ghost Game kunt bekijken.

Ghost Game streamen

Wil je Ghost Game streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ghost Game gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ghost Game downloaden

movies als Ghost Game kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ghost Game. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ghost Game. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ghost Game torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ghost Game te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ghost Game trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ghost Game je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!