Ghost Hunting

Ghost Hunting

Kijk Ghost Hunting

Moeite met waar je nou Ghost Hunting moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A set-up for an experiment in an empty room. Former inmates reconstruct an Israeli secret service interrogation centre. These Palestinian men use role play to come to terms with their memories and the humiliation they have experienced.

Regisseur en acteurs

 • Raed Andoni portrait

  Raed Andoni

  Director

 • Ramzi Maqdisi portrait

  Ramzi Maqdisi

  Abu Atta

 • Mohammed "Abu Atta" Khattab portrait

  Mohammed "Abu Atta" Khattab

  Himself

 • Raed Andoni portrait

  Raed Andoni

  The director

 • Atef Al-Akhras portrait

  Atef Al-Akhras

  The set dresser

 • Wadee Hanani portrait

  Wadee Hanani

  The assistant director

 • Adnan Al-Hatab portrait

  Adnan Al-Hatab

  The "father" and set builder

 • Abdallah Moubarak portrait

  Abdallah Moubarak

  The blacksmith

 • Anbar Ghannan portrait

  Anbar Ghannan

  The groom and poet

 • Raed Khattab portrait

  Raed Khattab

  The cheerful prisoner

 • Monther Jawabreh portrait

  Monther Jawabreh

  The visual artist

Ghost Hunting

Wil je Ghost Hunting kijken? De movie van Raed Andoni uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ghost Hunting op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ghost Hunting met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ghost Hunting downloaden

Het downloaden van Ghost Hunting is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ghost Hunting ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ghost Hunting streamen

Het streamen van Ghost Hunting heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ghost Hunting online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ghost Hunting kijkt. Ideaal!

Ghost Hunting torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ghost Hunting. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ghost Hunting trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ghost Hunting voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.