Ghost in the Shell
%
75

Ghost in the Shell

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost in the Shell

Moeite met waar je nou Ghost in the Shell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost in the Shell

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Een cyborg politie-agente genaamd Major leidt de elite-eenheid Section 9 die wordt ingezet tegen gevaarlijke extremisten en criminelen.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Sanders portait

  Rupert Sanders

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Motoko Kusanagi

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Batou

 • Michael Pitt portait

  Michael Pitt

  The Laughing Man

 • Takeshi Kitano portait

  Takeshi Kitano

  Daisuke Aramaki

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Ouelet

 • Chin Han portait

  Chin Han

  Togusa

 • Lasarus Ratuere portait

  Lasarus Ratuere

  Ishikawa

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Roma

 • Yutaka Izumihara portait

  Yutaka Izumihara

  Saito

 • Christopher Obi portait

  Christopher Obi

  Ambassador Kiyoshi

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Cutter

Trailers

Ghost in the Shell

Wil je Ghost in the Shell kijken? De movie van Rupert Sanders uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ghost in the Shell op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ghost in the Shell met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ghost in the Shell downloaden

Het downloaden van Ghost in the Shell is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ghost in the Shell ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ghost in the Shell streamen

Het streamen van Ghost in the Shell heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ghost in the Shell online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ghost in the Shell kijkt. Ideaal!

Ghost in the Shell torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ghost in the Shell. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ghost in the Shell trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ghost in the Shell voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.