Ghost in the Shell
%
73

Ghost in the Shell

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost in the Shell

Moeite met waar je nou Ghost in the Shell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost in the Shell

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen Ghost in the Shell draait?

Samenvatting

Scarlett Johansson stars in the visually stunning Ghost in the Shell, an action-packed adventure set in a future world where people are enhanced with technology. Believing she was rescued from near death, Major (Johansson) becomes the first of her kind: a human mind inside an artificial body designed to fight the war against cyber-crime. While investigating a dangerous criminal, Major makes a shocking discovery the corporation that created her lied about her past life in order to control her. Unsure what to believe, Major will stop at nothing to unravel the mystery of her true identity and exact revenge against the corporation she was built to serve.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Sanders portait

  Rupert Sanders

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Motoko Kusanagi

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Batou

 • Michael Pitt portait

  Michael Pitt

  The Laughing Man

 • Takeshi Kitano portait

  Takeshi Kitano

  Daisuke Aramaki

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Ouelet

 • Chin Han portait

  Chin Han

  Togusa

 • Lasarus Ratuere portait

  Lasarus Ratuere

  Ishikawa

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Roma

 • Yutaka Izumihara portait

  Yutaka Izumihara

  Saito

 • Christopher Obi portait

  Christopher Obi

  Ambassador Kiyoshi

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Cutter

Trailers

Ghost in the Shell

Benieuwd naar Ghost in the Shell? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ghost in the Shell draait.

Ghost in the Shell in de bioscoop

Ghost in the Shell draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ghost in the Shell.

Ghost in the Shell streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ghost in the Shell te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ghost in the Shell een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ghost in the Shell zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ghost in the Shell torrent

Op zoek naar een torrent van Ghost in the Shell? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ghost in the Shell zonder zorgen.

Ghost in the Shell downloaden

Als Ghost in the Shell binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ghost in the Shell trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ghost in the Shell de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.