Ghost in the Shell
%
75

Ghost in the Shell

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost in the Shell

Moeite met waar je nou Ghost in the Shell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost in the Shell

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit "Beat" Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Sanders portait

  Rupert Sanders

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Motoko Kusanagi

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Batou

 • Michael Pitt portait

  Michael Pitt

  The Laughing Man

 • Takeshi Kitano portait

  Takeshi Kitano

  Daisuke Aramaki

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Ouelet

 • Chin Han portait

  Chin Han

  Togusa

 • Lasarus Ratuere portait

  Lasarus Ratuere

  Ishikawa

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Roma

 • Yutaka Izumihara portait

  Yutaka Izumihara

  Saito

 • Christopher Obi portait

  Christopher Obi

  Ambassador Kiyoshi

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Cutter

Trailers

Ghost in the Shell

Zin om Ghost in the Shell lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ghost in the Shell te bekijken voor je op een rijtje.

Ghost in the Shell downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ghost in the Shell downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ghost in the Shell. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ghost in the Shell er ook in SD heel goed uit.

Ghost in the Shell streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ghost in the Shell net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ghost in the Shell hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ghost in the Shell helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ghost in the Shell torrent

Denk je dat je om Ghost in the Shell te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ghost in the Shell trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ghost in the Shell de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.