Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost in the Shell

Moeite met waar je nou Ghost in the Shell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Ghost in the Shell

Samenvatting

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit 'Beat' Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Sanders portait

  Rupert Sanders

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Motoko Kusanagi

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Batou

 • Michael Pitt portait

  Michael Pitt

  The Laughing Man

 • Takeshi Kitano portait

  Takeshi Kitano

  Daisuke Aramaki

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Ouelet

 • Chin Han portait

  Chin Han

  Togusa

 • Lasarus Ratuere portait

  Lasarus Ratuere

  Ishikawa

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Roma

 • Yutaka Izumihara portait

  Yutaka Izumihara

  Saito

 • Christopher Obi portait

  Christopher Obi

  Ambassador Kiyoshi

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Cutter

Trailers

Ghost in the Shell

Zin om naar Ghost in the Shell te kijken? Ga Ghost in the Shell dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Ghost in the Shell te kunnen zien.

Ghost in the Shell torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Ghost in the Shell toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Ghost in the Shell. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Ghost in the Shell streamen

Ghost in the Shell is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Ghost in the Shell lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Ghost in the Shell kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Ghost in the Shell in de bioscoop

Ook Ghost in the Shell laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Ghost in the Shell trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Ghost in the Shell.