Ghost in the Shell
%
38

Ghost in the Shell

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost in the Shell

Moeite met waar je nou Ghost in the Shell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost in the Shell

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Scarlett Johansson stars in the visually stunning Ghost in the Shell, an action-packed adventure set in a future world where people are enhanced with technology. Believing she was rescued from near death, Major (Johansson) becomes the first of her kind: a human mind inside an artificial body designed to fight the war against cyber-crime. While investigating a dangerous criminal, Major makes a shocking discovery the corporation that created her lied about her past life in order to control her. Unsure what to believe, Major will stop at nothing to unravel the mystery of her true identity and exact revenge against the corporation she was built to serve.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Sanders portait

  Rupert Sanders

  Director

 • Scarlett Johansson portait

  Scarlett Johansson

  Motoko Kusanagi

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Batou

 • Michael Pitt portait

  Michael Pitt

  The Laughing Man

 • Takeshi Kitano portait

  Takeshi Kitano

  Daisuke Aramaki

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Dr. Ouelet

 • Chin Han portait

  Chin Han

  Togusa

 • Lasarus Ratuere portait

  Lasarus Ratuere

  Ishikawa

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Roma

 • Yutaka Izumihara portait

  Yutaka Izumihara

  Saito

 • Christopher Obi portait

  Christopher Obi

  Ambassador Kiyoshi

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Cutter

Trailers

Ghost in the Shell

Veel gehoord over Ghost in the Shell en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ghost in the Shell heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ghost in the Shell streamen

Wil je Ghost in the Shell, de movie met Scarlett Johansson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ghost in the Shell zelfs gratis kijken.

Ghost in the Shell downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ghost in the Shell ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ghost in the Shell er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ghost in the Shell torrent

Op zoek naar een torrent van Ghost in the Shell? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ghost in the Shell te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ghost in the Shell trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ghost in the Shell. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.