Spookalpinist
%
80

Spookalpinist

Nu kijken

Kijk Spookalpinist

Moeite met waar je nou Spookalpinist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Spookalpinist

Samenvatting

In 1989, terwijl de Sovjet-Unie op instorten staat, trekken een groep Estlandse studenten de Siberische bergen in, nabij de grens met Mongolië. De verschillende achtergronden en motieven binnen de groep leiden tot ruzies en hoogoplopende emoties; het team heeft moeite bij elkaar te blijven. Op een dag, tijdens een lastige klim, verdwijnt groepsleider Olle in een dodelijke lawine. Zijn team kan hem niet helpen, dus gaan ze verder naar Boerjatië, naar een dorpje aan de voet van de berg, waar een vijandige, gefrustreerde Sovjet-commandant hen in de gevangenis opsluit, en de legende van een spookalpinist ze achtervolgt. Tot Olles lichaam opduikt...

Regisseur en acteurs

 • Urmas E. Liiv portrait

  Urmas E. Liiv

  Director

 • Priit Pius portrait

  Priit Pius

  Actor

 • Liis Lass portait

  Liis Lass

  Actor

 • Reimo Sagor portait

  Reimo Sagor

  Actor

 • Veiko Porkanen portrait

  Veiko Porkanen

  Actor

 • Hanna Martinson portrait

  Hanna Martinson

  Actor

 • Rait Õunapuu portrait

  Rait Õunapuu

  Actor

Spookalpinist

Wil je Spookalpinist kijken? De movie van Urmas E. Liiv uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Spookalpinist op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Spookalpinist met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Spookalpinist downloaden

Het downloaden van Spookalpinist is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Spookalpinist ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Spookalpinist streamen

Het streamen van Spookalpinist heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Spookalpinist online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Spookalpinist kijkt. Ideaal!

Spookalpinist torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Spookalpinist. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Spookalpinist trailer

Bekijk eerst even de trailer van Spookalpinist voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.