Spookalpinist
%
80

Spookalpinist

Nu kijken

Kijk Spookalpinist

Moeite met waar je nou Spookalpinist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Spookalpinist

Samenvatting

In 1989, terwijl de Sovjet-Unie op instorten staat, trekken een groep Estlandse studenten de Siberische bergen in, nabij de grens met Mongolië. De verschillende achtergronden en motieven binnen de groep leiden tot ruzies en hoogoplopende emoties; het team heeft moeite bij elkaar te blijven. Op een dag, tijdens een lastige klim, verdwijnt groepsleider Olle in een dodelijke lawine. Zijn team kan hem niet helpen, dus gaan ze verder naar Boerjatië, naar een dorpje aan de voet van de berg, waar een vijandige, gefrustreerde Sovjet-commandant hen in de gevangenis opsluit, en de legende van een spookalpinist ze achtervolgt. Tot Olles lichaam opduikt...

Regisseur en acteurs

 • Urmas E. Liiv portrait

  Urmas E. Liiv

  Director

 • Priit Pius portrait

  Priit Pius

  Actor

 • Liis Lass portait

  Liis Lass

  Actor

 • Reimo Sagor portait

  Reimo Sagor

  Actor

 • Veiko Porkanen portrait

  Veiko Porkanen

  Actor

 • Hanna Martinson portrait

  Hanna Martinson

  Actor

 • Rait Õunapuu portrait

  Rait Õunapuu

  Actor

Spookalpinist

Benieuwd naar Spookalpinist? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Spookalpinist kunt bekijken.

Spookalpinist streamen

Wil je Spookalpinist streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Spookalpinist gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Spookalpinist downloaden

movies als Spookalpinist kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Spookalpinist. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Spookalpinist. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Spookalpinist torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Spookalpinist te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Spookalpinist trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Spookalpinist je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!