Ghost Rockers: Voor Altijd?
%
83

Ghost Rockers: Voor Altijd?

Nu kijken

Kijk Ghost Rockers: Voor Altijd?

Moeite met waar je nou Ghost Rockers: Voor Altijd? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost Rockers: Voor Altijd?

Samenvatting

Wanneer Jonas' oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de 'Vijf Elementen', en nog belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar... er zijn kapers op de kust, die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers. Want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen...

Regisseur en acteurs

 • Gertjan Booy portrait

  Gertjan Booy

  Director

 • Elindo Avastia portrait

  Elindo Avastia

  Actor

 • Justine De Jonckheere portrait

  Justine De Jonckheere

  Actor

 • Agnes De Nul portrait

  Agnes De Nul

  Actor

 • Juan Gerlo portrait

  Juan Gerlo

  Actor

 • Demi Matenahoru portrait

  Demi Matenahoru

  Actor

Ghost Rockers: Voor Altijd?

Ghost Rockers: Voor Altijd? streamen

Ghost Rockers: Voor Altijd? streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ghost Rockers: Voor Altijd? downloaden

Zin om Ghost Rockers: Voor Altijd? te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ghost Rockers: Voor Altijd? te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ghost Rockers: Voor Altijd? torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ghost Rockers: Voor Altijd? makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ghost Rockers: Voor Altijd? trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ghost Rockers: Voor Altijd? jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.