Ghost Ship
%
44

Ghost Ship

Kijk Ghost Ship

Moeite met waar je nou Ghost Ship moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The Goonies have got nothing on these adventure seeking kids! When a group of teens stumble across a mysterious treasure map, the search is on to find a lost pirate ship that's filled with treasure. Though they soon discover a secret desert tunnel that will lead directly to the ship, the teens hadn't counted on a pair of Chinese strangers determined to claim the bounty at any cost. Making the acquaintance of an old hermit who claims to have been a member of the crew, the kids must overcome a series of deadly obstacles and fierce adversaries if they are to claim the elusive lost treasure and escape with their lives.

Regisseur en acteurs

 • James T. Flocker portrait

  James T. Flocker

  Director

 • Matthew Boston portrait

  Matthew Boston

  Fred Townsend

 • Ryan Cash portrait

  Ryan Cash

  Willard

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Charlie (as Byron Chan)

 • Art Hoffman portrait

  Art Hoffman

  Mark Stevens

 • Anne Marie Howard portait

  Anne Marie Howard

  Doris Seneke (as Anne Howard)

 • Jay Robinson portait

  Jay Robinson

  Crusoe

 • Toshi Toda portait

  Toshi Toda

  Chang

 • David Schroeder portait

  David Schroeder

  Boat Dock Owner

Ghost Ship

Zin om Ghost Ship lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ghost Ship te bekijken voor je op een rijtje.

Ghost Ship downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ghost Ship downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ghost Ship. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ghost Ship er ook in SD heel goed uit.

Ghost Ship streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ghost Ship net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ghost Ship hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ghost Ship helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ghost Ship torrent

Denk je dat je om Ghost Ship te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ghost Ship trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ghost Ship de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.