Ghost Team One
%
45

Ghost Team One

Nu kijken

Kijk Ghost Team One

Moeite met waar je nou Ghost Team One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost Team One

Samenvatting

When Brad and Sergio accidentally arouse the dead, they team up with sexy amateur ghost hunter, Fernanda. They soon discover the horny demon wants in on the action in this outrageous romp where only one thing is certain: someone is gonna get screwed.

Regisseur en acteurs

 • Scott Rutherford portrait

  Scott Rutherford

  Director

 • Ben Peyser portrait

  Ben Peyser

  Director

 • Carlos Santos portait

  Carlos Santos

  Sergio

 • J.R. Villarreal portait

  J.R. Villarreal

  Brad

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Chuck

 • Meghan Falcone portait

  Meghan Falcone

  Becky

 • Fernanda Romero portait

  Fernanda Romero

  Fernanda

 • James Babson portait

  James Babson

  JW Menapace

 • Craig Stott portrait

  Craig Stott

  Elder Ammon

 • Scott MacArthur portrait

  Scott MacArthur

  Elder Kent

 • Felicia Hom portait

  Felicia Hom

  Lady Azalea

 • Sarah Chapman portait

  Sarah Chapman

  Flasher

Ghost Team One

Zin om Ghost Team One lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ghost Team One te bekijken voor je op een rijtje.

Ghost Team One downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ghost Team One downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ghost Team One. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ghost Team One er ook in SD heel goed uit.

Ghost Team One streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ghost Team One net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ghost Team One hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ghost Team One helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ghost Team One torrent

Denk je dat je om Ghost Team One te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ghost Team One trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ghost Team One de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.