Ghostland
%
80

Ghostland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghostland

Moeite met waar je nou Ghostland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghostland

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters een huis. Vlak na de verhuis dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om haar dochters te redden. Een drama dat het hele gezin traumatiseert. De oudste, Beth, verhuist naar LA, sticht een gezin en oogst succes als horrorschrijfster. Vera daarentegen krijgt de gebeurtenissen niet verwerkt en raakt verstrikt in een vernietigende paranoia. Zestien jaar later wordt het gezin weer herenigd in het huis dat Vera en Pauline nooit verlaten hebben. En dan gebeuren er allerlei vreemde dingen...

Regisseur en acteurs

 • Pascal Laugier portait

  Pascal Laugier

  Director

 • Crystal Reed portait

  Crystal Reed

  Beth

 • Rob Archer portait

  Rob Archer

  Fat Man

 • Emilia Jones portait

  Emilia Jones

  Young Beth

 • Mylène Farmer portait

  Mylène Farmer

  Pauline

 • Taylor Hickson portait

  Taylor Hickson

  Young Vera

 • Anastasia Phillips portrait

  Anastasia Phillips

  Vera

 • Adam Hurtig portait

  Adam Hurtig

  Beth's Husband

 • Alicia Johnston portait

  Alicia Johnston

  Cooper

 • Erik Athavale portait

  Erik Athavale

  Ambulance paramedic

Trailers

Ghostland

Benieuwd naar Ghostland? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ghostland kunt bekijken.

Ghostland streamen

Wil je Ghostland streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ghostland gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ghostland downloaden

movies als Ghostland kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ghostland. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ghostland. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ghostland torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ghostland te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ghostland trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ghostland je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!