Ghostland
%
80

Ghostland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghostland

Moeite met waar je nou Ghostland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghostland

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters een huis. Vlak na de verhuis dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om haar dochters te redden. Een drama dat het hele gezin traumatiseert. De oudste, Beth, verhuist naar LA, sticht een gezin en oogst succes als horrorschrijfster. Vera daarentegen krijgt de gebeurtenissen niet verwerkt en raakt verstrikt in een vernietigende paranoia. Zestien jaar later wordt het gezin weer herenigd in het huis dat Vera en Pauline nooit verlaten hebben. En dan gebeuren er allerlei vreemde dingen...

Regisseur en acteurs

 • Pascal Laugier portait

  Pascal Laugier

  Director

 • Crystal Reed portait

  Crystal Reed

  Beth

 • Rob Archer portait

  Rob Archer

  Fat Man

 • Emilia Jones portait

  Emilia Jones

  Young Beth

 • Mylène Farmer portait

  Mylène Farmer

  Pauline

 • Taylor Hickson portait

  Taylor Hickson

  Young Vera

 • Anastasia Phillips portrait

  Anastasia Phillips

  Vera

 • Adam Hurtig portait

  Adam Hurtig

  Beth's Husband

 • Alicia Johnston portait

  Alicia Johnston

  Cooper

 • Erik Athavale portait

  Erik Athavale

  Ambulance paramedic

Trailers

Ghostland

Wil je Ghostland kijken? De movie van Pascal Laugier uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ghostland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ghostland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ghostland downloaden

Het downloaden van Ghostland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ghostland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ghostland streamen

Het streamen van Ghostland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ghostland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ghostland kijkt. Ideaal!

Ghostland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ghostland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ghostland trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ghostland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.