GHOUL
%
71

GHOUL

Nu kijken

Kijk GHOUL

Moeite met waar je nou GHOUL moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor GHOUL

Samenvatting

A newly minted military interrogator arrives at a covert detention center to discover that some of the terrorists held there are not of this world.

Regisseur en acteurs

 • Patrick Graham portrait

  Patrick Graham

  Director

 • Rohit Pathak portrait

  Rohit Pathak

  Captain Lamba

 • Radhika Apte portait

  Radhika Apte

  Nida Rahim

 • Manav Kaul portait

  Manav Kaul

  Sunil Dacunha

GHOUL

Op zoek naar GHOUL? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

GHOUL streamen

Het streamen van movies als GHOUL heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als GHOUL waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je GHOUL dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

GHOUL downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als GHOUL te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

GHOUL torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

GHOUL trailer

Weet je nog niet zeker of GHOUL jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.