Gigante
%
69

Gigante

Kijk Gigante

Moeite met waar je nou Gigante moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beveiligingsbeambte Jara woont in Montevideo, waar hij iedere nacht suffend de beveiligingscamera’s in de gaten houdt. De corpulente dertiger heeft een indrukwekkend voorkomen, maar is in werkelijkheid een verlegen man die het liefst naar muziek luistert, video kijkt of kruiswoordpuzzels oplost. De rust in Jara’s monotone leven wordt verstoord door de verschijning van de 25-jarige schoonmaakster Julia. Voor haar vat Jara een obsessieve liefde op; uren kijkt hij naar haar op de beveiligingsmonitor. Ook schaduwt hij de jonge vrouw op haar tochten door de stad. Wanneer zal Jara de moed vinden voor zijn liefde uit te komen?

Regisseur en acteurs

 • Adrián Biniez portrait

  Adrián Biniez

  Director

 • Leonor Svarcas portrait

  Leonor Svarcas

  Julia

 • Horacio Camandulle portrait

  Horacio Camandulle

  Jara

 • Néstor Guzzini portrait

  Néstor Guzzini

  Tomas

 • Fabiana Charlo portrait

  Fabiana Charlo

  Actor

 • Carlos Lissardy portrait

  Carlos Lissardy

  Actor

Gigante

Wil je Gigante kijken? De movie van Adrián Biniez uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gigante op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gigante met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gigante downloaden

Het downloaden van Gigante is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gigante ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gigante streamen

Het streamen van Gigante heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gigante online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gigante kijkt. Ideaal!

Gigante torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gigante. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gigante trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gigante voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.