Gigante
%
69

Gigante

Kijk Gigante

Moeite met waar je nou Gigante moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beveiligingsbeambte Jara woont in Montevideo, waar hij iedere nacht suffend de beveiligingscamera’s in de gaten houdt. De corpulente dertiger heeft een indrukwekkend voorkomen, maar is in werkelijkheid een verlegen man die het liefst naar muziek luistert, video kijkt of kruiswoordpuzzels oplost. De rust in Jara’s monotone leven wordt verstoord door de verschijning van de 25-jarige schoonmaakster Julia. Voor haar vat Jara een obsessieve liefde op; uren kijkt hij naar haar op de beveiligingsmonitor. Ook schaduwt hij de jonge vrouw op haar tochten door de stad. Wanneer zal Jara de moed vinden voor zijn liefde uit te komen?

Regisseur en acteurs

 • Adrián Biniez portrait

  Adrián Biniez

  Director

 • Leonor Svarcas portrait

  Leonor Svarcas

  Julia

 • Horacio Camandulle portrait

  Horacio Camandulle

  Jara

 • Néstor Guzzini portrait

  Néstor Guzzini

  Tomas

 • Fabiana Charlo portrait

  Fabiana Charlo

  Actor

 • Carlos Lissardy portrait

  Carlos Lissardy

  Actor

Gigante

Op zoek naar Gigante? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gigante streamen

Het streamen van movies als Gigante heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gigante waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gigante dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gigante downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gigante te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gigante torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gigante trailer

Weet je nog niet zeker of Gigante jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.