Gigante
%
69

Gigante

Kijk Gigante

Moeite met waar je nou Gigante moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beveiligingsbeambte Jara woont in Montevideo, waar hij iedere nacht suffend de beveiligingscamera’s in de gaten houdt. De corpulente dertiger heeft een indrukwekkend voorkomen, maar is in werkelijkheid een verlegen man die het liefst naar muziek luistert, video kijkt of kruiswoordpuzzels oplost. De rust in Jara’s monotone leven wordt verstoord door de verschijning van de 25-jarige schoonmaakster Julia. Voor haar vat Jara een obsessieve liefde op; uren kijkt hij naar haar op de beveiligingsmonitor. Ook schaduwt hij de jonge vrouw op haar tochten door de stad. Wanneer zal Jara de moed vinden voor zijn liefde uit te komen?

Regisseur en acteurs

 • Adrián Biniez portrait

  Adrián Biniez

  Director

 • Leonor Svarcas portrait

  Leonor Svarcas

  Julia

 • Horacio Camandulle portrait

  Horacio Camandulle

  Jara

 • Néstor Guzzini portrait

  Néstor Guzzini

  Tomas

 • Fabiana Charlo portrait

  Fabiana Charlo

  Actor

 • Carlos Lissardy portrait

  Carlos Lissardy

  Actor

Gigante

Veel gehoord over Gigante en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gigante heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gigante streamen

Wil je Gigante, de movie met Leonor Svarcas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gigante zelfs gratis kijken.

Gigante downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gigante ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gigante er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gigante torrent

Op zoek naar een torrent van Gigante? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gigante te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gigante trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gigante. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.