Gilbert
%
65

Gilbert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gilbert

Moeite met waar je nou Gilbert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gilbert

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en heel blij dat nu niemand weet van zijn extreme ei allergie die hem de scheldnaam "Spuugbert" bezorgde. Zijn ouders gaan echter op vakantie en vragen zijn tikje eigenaardige tante Doris om op te passen. Zij wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert's idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Hanne Larsen portrait

  Hanne Larsen

  Director

 • Samuel Beau Reurekas portrait

  Samuel Beau Reurekas

  Actor

 • Tanneke Hartzuiker portrait

  Tanneke Hartzuiker

  Actor

 • Josephine van Waesberghe portrait

  Josephine van Waesberghe

  Actor

 • Vivienne van den Assem portrait

  Vivienne van den Assem

  Actor

 • Ewout Eggink portrait

  Ewout Eggink

  Actor

 • Daan Weterings portrait

  Daan Weterings

  Actor

 • Jelle Stout portrait

  Jelle Stout

  Actor

 • Rom Elzakkers portrait

  Rom Elzakkers

  Actor

Trailers

Gilbert

Wil je Gilbert kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gilbert streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gilbert niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gilbert zelfs gratis bekijken.

Gilbert downloaden

Wil je Gilbert ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gilbert overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gilbert torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gilbert is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gilbert trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gilbert de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.