Gilbert
%
65

Gilbert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gilbert

Moeite met waar je nou Gilbert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gilbert

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

Komische familiefilm waarin de elfjarige Gilbert niet mag ijshockeyen van zijn eigenaardige tante Doris. Wanneer zij misbruik maakt van zijn allergie voor eieren, kan Gilbert alleen nog maar denken aan wraak.

Regisseur en acteurs

 • Hanne Larsen portrait

  Hanne Larsen

  Director

 • Samuel Beau Reurekas portrait

  Samuel Beau Reurekas

  Actor

 • Tanneke Hartzuiker portrait

  Tanneke Hartzuiker

  Actor

 • Josephine van Waesberghe portrait

  Josephine van Waesberghe

  Actor

 • Vivienne van den Assem portrait

  Vivienne van den Assem

  Actor

 • Ewout Eggink portrait

  Ewout Eggink

  Actor

 • Daan Weterings portrait

  Daan Weterings

  Actor

 • Jelle Stout portrait

  Jelle Stout

  Actor

 • Rom Elzakkers portrait

  Rom Elzakkers

  Actor

Trailers

Gilbert

Benieuwd naar Gilbert? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gilbert kunt bekijken.

Gilbert streamen

Wil je Gilbert streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gilbert gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gilbert downloaden

movies als Gilbert kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gilbert. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gilbert. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gilbert torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gilbert te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gilbert trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gilbert je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!