Gilbert
%
65

Gilbert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gilbert

Moeite met waar je nou Gilbert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gilbert

Bekijk nog 15 bronnen

Samenvatting

Komische familiefilm waarin de elfjarige Gilbert niet mag ijshockeyen van zijn eigenaardige tante Doris. Wanneer zij misbruik maakt van zijn allergie voor eieren, kan Gilbert alleen nog maar denken aan wraak.

Regisseur en acteurs

 • Hanne Larsen portrait

  Hanne Larsen

  Director

 • Samuel Beau Reurekas portrait

  Samuel Beau Reurekas

  Actor

 • Tanneke Hartzuiker portrait

  Tanneke Hartzuiker

  Actor

 • Josephine van Waesberghe portrait

  Josephine van Waesberghe

  Actor

 • Vivienne van den Assem portrait

  Vivienne van den Assem

  Actor

 • Ewout Eggink portrait

  Ewout Eggink

  Actor

 • Daan Weterings portrait

  Daan Weterings

  Actor

 • Jelle Stout portrait

  Jelle Stout

  Actor

 • Rom Elzakkers portrait

  Rom Elzakkers

  Actor

Trailers

Gilbert

Gilbert streamen

Gilbert streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gilbert downloaden

Zin om Gilbert te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gilbert te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gilbert torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gilbert makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gilbert trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gilbert jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.