Gilbert
%
65

Gilbert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gilbert

Moeite met waar je nou Gilbert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gilbert

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme ei allergie die hem de scheldnaam 'Spuugbert' bezorgde. Zijn buurmeisje nodigt hem uit voor een feestje dat zij geeft voor haar ijshockeyteam. Gilbert wil dolgraag gaan want misschien kan hij keeper worden. Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert’s idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Hanne Larsen portrait

  Hanne Larsen

  Director

 • Samuel Beau Reurekas portrait

  Samuel Beau Reurekas

  Actor

 • Tanneke Hartzuiker portrait

  Tanneke Hartzuiker

  Actor

 • Josephine van Waesberghe portrait

  Josephine van Waesberghe

  Actor

 • Vivienne van den Assem portrait

  Vivienne van den Assem

  Actor

 • Ewout Eggink portrait

  Ewout Eggink

  Actor

 • Daan Weterings portrait

  Daan Weterings

  Actor

 • Jelle Stout portrait

  Jelle Stout

  Actor

 • Rom Elzakkers portrait

  Rom Elzakkers

  Actor

Trailers

Gilbert

Zin om Gilbert lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gilbert te bekijken voor je op een rijtje.

Gilbert downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gilbert downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gilbert. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gilbert er ook in SD heel goed uit.

Gilbert streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gilbert net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gilbert hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gilbert helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gilbert torrent

Denk je dat je om Gilbert te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gilbert trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gilbert de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.