Gilda
%
78

Gilda

Nu kijken

Kijk Gilda

Moeite met waar je nou Gilda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gilda

Samenvatting

Just arrived in Argentina, small-time crooked gambler Johnny Farrell is saved from a gunman by sinister Ballin Mundson, who later makes Johnny his right-hand man. But their friendship based on mutual lack of scruples is strained when Mundson returns from a trip with a wife: the supremely desirable Gilda, whom Johnny once knew and learned to hate. The relationship of Johnny and Gilda, a battlefield of warring emotions, becomes even more bizarre after Mundson disappears...

Regisseur en acteurs

 • Charles Vidor portait

  Charles Vidor

  Director

 • Rita Hayworth portait

  Rita Hayworth

  Gilda Mundson Farrell

 • Glenn Ford portait

  Glenn Ford

  Johnny Farrell

 • George Macready portait

  George Macready

  Ballin Mundson

 • Joseph Calleia portait

  Joseph Calleia

  Maurice Obregon

 • Steven Geray portait

  Steven Geray

  Uncle Pio

 • Joe Sawyer portait

  Joe Sawyer

  Casey

 • Gerald Mohr portait

  Gerald Mohr

  Capt. Delgado

 • Mark Roberts portait

  Mark Roberts

  Gabe Evans

 • Ludwig Donath portait

  Ludwig Donath

  German Cartel Member

 • Donald Douglas portait

  Donald Douglas

  Thomas Langford

Gilda

Op zoek naar Gilda? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gilda streamen

Het streamen van movies als Gilda heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gilda waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gilda dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gilda downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gilda te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gilda torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gilda trailer

Weet je nog niet zeker of Gilda jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.