Gimlet
%
65

Gimlet

Kijk Gimlet

Moeite met waar je nou Gimlet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Julia runs a trendy bar in Barcelona. She treats men with caution, believing one can love too much and invite pain. She's been dating Pablo, one of her waiters. After his grisly murder (his heart is cut out), she receives anonymous messages and video tapes from a man who says he is in love with her. Another murder follows, the police give her 24-hour protection, and Pablo's replacement at the bar, the virile Antonio, seems to be attracted to her. As Julia's stalker closes in, she's on the verge of a nervous breakdown, then becomes almost serene. Leading the investigation is a police comisario who's eyes are covered as he awaits the completion of treatment. Will we see the murderer?

Gimlet

Zin om Gimlet lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gimlet te bekijken voor je op een rijtje.

Gimlet downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gimlet downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gimlet. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gimlet er ook in SD heel goed uit.

Gimlet streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gimlet net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gimlet hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gimlet helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gimlet torrent

Denk je dat je om Gimlet te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gimlet trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gimlet de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.