Gimme Danger
%
72

Gimme Danger

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gimme Danger

Moeite met waar je nou Gimme Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gimme Danger

Samenvatting

Jim Jarmusch’ Gimme Danger laat het verhaal zien van The Stooges, één van de grootste rock-’n-roll bands aller tijden. Ontstaan in Ann Arbor, Michigan, midden in een culturele revolutie in de 60’s, sloeg de krachtige en agressieve rock-’n-roll stijl van The Stooges een krater in het muzikale landschap. Ze bestormden het publiek met een mix van rock, blues, R&B en vrije jazz, en legden daarmee de grondslag voor wat in de decennia daarna punk en alternatieve rock zou gaan heten. De documentaire presenteert de opkomst van The Stooges in zowel muzikale, culturele, politieke als historische context. Het toont hun avonturen, maar ook tegenspoed, hun inspiratiebronnen en de legendarische indruk die ze achter hebben gelaten.

Regisseur en acteurs

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Director

 • Iggy Pop portait

  Iggy Pop

  Himself

 • Ron Asheton portrait

  Ron Asheton

  Himself

 • Scott Asheton portrait

  Scott Asheton

  Himself

 • James Williamson portrait

  James Williamson

  Himself

 • Dave Alexander portrait

  Dave Alexander

  Himself

 • Steve Mackay portrait

  Steve Mackay

  Himself

 • Mike Watt portait

  Mike Watt

  Himself

 • Danny Fields portrait

  Danny Fields

  Himself

 • Kathy Asheton portrait

  Kathy Asheton

  Herself

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Himself

Trailers

Gimme Danger

Zin om Gimme Danger lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gimme Danger te bekijken voor je op een rijtje.

Gimme Danger downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gimme Danger downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gimme Danger. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gimme Danger er ook in SD heel goed uit.

Gimme Danger streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gimme Danger net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gimme Danger hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gimme Danger helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gimme Danger torrent

Denk je dat je om Gimme Danger te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gimme Danger trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gimme Danger de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.