Gimme Danger
%
72

Gimme Danger

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gimme Danger

Moeite met waar je nou Gimme Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gimme Danger

Samenvatting

Jim Jarmusch’ Gimme Danger laat het verhaal zien van The Stooges, één van de grootste rock-’n-roll bands aller tijden. Ontstaan in Ann Arbor, Michigan, midden in een culturele revolutie in de 60’s, sloeg de krachtige en agressieve rock-’n-roll stijl van The Stooges een krater in het muzikale landschap. Ze bestormden het publiek met een mix van rock, blues, R&B en vrije jazz, en legden daarmee de grondslag voor wat in de decennia daarna punk en alternatieve rock zou gaan heten. De documentaire presenteert de opkomst van The Stooges in zowel muzikale, culturele, politieke als historische context. Het toont hun avonturen, maar ook tegenspoed, hun inspiratiebronnen en de legendarische indruk die ze achter hebben gelaten.

Regisseur en acteurs

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Director

 • Iggy Pop portait

  Iggy Pop

  Himself

 • Ron Asheton portrait

  Ron Asheton

  Himself

 • Scott Asheton portrait

  Scott Asheton

  Himself

 • James Williamson portrait

  James Williamson

  Himself

 • Dave Alexander portrait

  Dave Alexander

  Himself

 • Steve Mackay portrait

  Steve Mackay

  Himself

 • Mike Watt portait

  Mike Watt

  Himself

 • Danny Fields portrait

  Danny Fields

  Himself

 • Kathy Asheton portrait

  Kathy Asheton

  Herself

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Himself

Trailers

Gimme Danger

Benieuwd naar Gimme Danger? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gimme Danger kunt bekijken.

Gimme Danger streamen

Wil je Gimme Danger streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gimme Danger gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gimme Danger downloaden

movies als Gimme Danger kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gimme Danger. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gimme Danger. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gimme Danger torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gimme Danger te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gimme Danger trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gimme Danger je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!