Gimme Danger
%
72

Gimme Danger

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gimme Danger

Moeite met waar je nou Gimme Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gimme Danger

Samenvatting

Jim Jarmusch’ Gimme Danger laat het verhaal zien van The Stooges, één van de grootste rock-’n-roll bands aller tijden. Ontstaan in Ann Arbor, Michigan, midden in een culturele revolutie in de 60’s, sloeg de krachtige en agressieve rock-’n-roll stijl van The Stooges een krater in het muzikale landschap. Ze bestormden het publiek met een mix van rock, blues, R&B en vrije jazz, en legden daarmee de grondslag voor wat in de decennia daarna punk en alternatieve rock zou gaan heten. De documentaire presenteert de opkomst van The Stooges in zowel muzikale, culturele, politieke als historische context. Het toont hun avonturen, maar ook tegenspoed, hun inspiratiebronnen en de legendarische indruk die ze achter hebben gelaten.

Regisseur en acteurs

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Director

 • Iggy Pop portait

  Iggy Pop

  Himself

 • Ron Asheton portrait

  Ron Asheton

  Himself

 • Scott Asheton portrait

  Scott Asheton

  Himself

 • James Williamson portrait

  James Williamson

  Himself

 • Dave Alexander portrait

  Dave Alexander

  Himself

 • Steve Mackay portrait

  Steve Mackay

  Himself

 • Mike Watt portait

  Mike Watt

  Himself

 • Danny Fields portrait

  Danny Fields

  Himself

 • Kathy Asheton portrait

  Kathy Asheton

  Herself

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Himself

Trailers

Gimme Danger

Op zoek naar Gimme Danger? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gimme Danger streamen

Het streamen van movies als Gimme Danger heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gimme Danger waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gimme Danger dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gimme Danger downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gimme Danger te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gimme Danger torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gimme Danger trailer

Weet je nog niet zeker of Gimme Danger jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.