Ginji - The Slasher
%
61

Ginji - The Slasher

Kijk Ginji - The Slasher

Moeite met waar je nou Ginji - The Slasher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"In 1945, when Japan surrended, Ginji Sonezaki saw no hope in the future, and tried to commit suicide but he was saved by Kuroda, his superior officer. In the post WWII period, Ginji helped Kuroda's business but in 1953, Ginji got extremely upset with what Kuroda was doing in his black market business and went on a violent rampage with his samurai sword, killing almost all of Kurodas men. This incident makes him known as 'Hitorkiri Ginji' (Ginji the Slasher). Ginji was imprisoned... 50 years later, Ginji is released from jail. He begins to live among the homeless people, keeping his identity secret but dwelling on the past. Meanwhile, Kuroda has become an important figure behind the politics, he keeps his eyes on Ginji who knows his past too much" http://www.minotaur.com.au/site.asp?action=detail&ID=981650

Ginji - The Slasher

Wil je Ginji - The Slasher kijken? De movie vanuit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ginji - The Slasher op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ginji - The Slasher met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ginji - The Slasher downloaden

Het downloaden van Ginji - The Slasher is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ginji - The Slasher ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ginji - The Slasher streamen

Het streamen van Ginji - The Slasher heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ginji - The Slasher online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ginji - The Slasher kijkt. Ideaal!

Ginji - The Slasher torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ginji - The Slasher. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ginji - The Slasher trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ginji - The Slasher voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.