Girl Happy
%
63

Girl Happy

Nu kijken

Kijk Girl Happy

Moeite met waar je nou Girl Happy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girl Happy

Samenvatting

Rock legend Elvis Presley ("Jailhouse Rock," "Viva Las Vegas") stars in this entertaining musical about a rock singer who is hired to chaperone a gangster's daughter in Fort Lauderdale. Gary Crosby ("Which Way to the Front?") and Emmy-nominee Shelley Fabares (TV's "Coach") co-star in this fun film. Great music and dance scenes.

Regisseur en acteurs

 • Boris Sagal portrait

  Boris Sagal

  Director

 • Elvis Presley portait

  Elvis Presley

  Rusty Wells

 • Shelley Fabares portait

  Shelley Fabares

  Valerie

 • Harold J. Stone portait

  Harold J. Stone

  Big Frank

 • Gary Crosby portait

  Gary Crosby

  . Andy

 • Joby Baker portait

  Joby Baker

  Wilbur

 • Nita Talbot portait

  Nita Talbot

  Sunny Daze

 • Gail Gilmore portrait

  Gail Gilmore

  Nancy

Girl Happy

Wil je Girl Happy kijken? De movie van Boris Sagal uit 1965 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Girl Happy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Girl Happy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Girl Happy downloaden

Het downloaden van Girl Happy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Girl Happy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Girl Happy streamen

Het streamen van Girl Happy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Girl Happy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Girl Happy kijkt. Ideaal!

Girl Happy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Girl Happy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Girl Happy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Girl Happy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.