Girl Happy
%
63

Girl Happy

Nu kijken

Kijk Girl Happy

Moeite met waar je nou Girl Happy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girl Happy

Samenvatting

Rock legend Elvis Presley ("Jailhouse Rock," "Viva Las Vegas") stars in this entertaining musical about a rock singer who is hired to chaperone a gangster's daughter in Fort Lauderdale. Gary Crosby ("Which Way to the Front?") and Emmy-nominee Shelley Fabares (TV's "Coach") co-star in this fun film. Great music and dance scenes.

Regisseur en acteurs

 • Boris Sagal portrait

  Boris Sagal

  Director

 • Elvis Presley portait

  Elvis Presley

  Rusty Wells

 • Shelley Fabares portait

  Shelley Fabares

  Valerie

 • Harold J. Stone portait

  Harold J. Stone

  Big Frank

 • Gary Crosby portait

  Gary Crosby

  . Andy

 • Joby Baker portait

  Joby Baker

  Wilbur

 • Nita Talbot portait

  Nita Talbot

  Sunny Daze

 • Gail Gilmore portrait

  Gail Gilmore

  Nancy

Girl Happy

Wil je Girl Happy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1965 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Girl Happy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Girl Happy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Girl Happy zelfs gratis bekijken.

Girl Happy downloaden

Wil je Girl Happy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Girl Happy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Girl Happy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Girl Happy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Girl Happy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Girl Happy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.