Girl Happy
%
63

Girl Happy

Nu kijken

Kijk Girl Happy

Moeite met waar je nou Girl Happy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girl Happy

Samenvatting

Rock legend Elvis Presley ("Jailhouse Rock," "Viva Las Vegas") stars in this entertaining musical about a rock singer who is hired to chaperone a gangster's daughter in Fort Lauderdale. Gary Crosby ("Which Way to the Front?") and Emmy-nominee Shelley Fabares (TV's "Coach") co-star in this fun film. Great music and dance scenes.

Regisseur en acteurs

 • Boris Sagal portrait

  Boris Sagal

  Director

 • Elvis Presley portait

  Elvis Presley

  Rusty Wells

 • Shelley Fabares portait

  Shelley Fabares

  Valerie

 • Harold J. Stone portait

  Harold J. Stone

  Big Frank

 • Gary Crosby portait

  Gary Crosby

  . Andy

 • Joby Baker portait

  Joby Baker

  Wilbur

 • Nita Talbot portait

  Nita Talbot

  Sunny Daze

 • Gail Gilmore portrait

  Gail Gilmore

  Nancy

Girl Happy

Zin om Girl Happy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Girl Happy te bekijken voor je op een rijtje.

Girl Happy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Girl Happy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Girl Happy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Girl Happy er ook in SD heel goed uit.

Girl Happy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Girl Happy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Girl Happy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Girl Happy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Girl Happy torrent

Denk je dat je om Girl Happy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Girl Happy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Girl Happy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.