Girl Happy
%
63

Girl Happy

Nu kijken

Kijk Girl Happy

Moeite met waar je nou Girl Happy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girl Happy

Samenvatting

Rock legend Elvis Presley ("Jailhouse Rock," "Viva Las Vegas") stars in this entertaining musical about a rock singer who is hired to chaperone a gangster's daughter in Fort Lauderdale. Gary Crosby ("Which Way to the Front?") and Emmy-nominee Shelley Fabares (TV's "Coach") co-star in this fun film. Great music and dance scenes.

Regisseur en acteurs

 • Boris Sagal portrait

  Boris Sagal

  Director

 • Elvis Presley portait

  Elvis Presley

  Rusty Wells

 • Shelley Fabares portait

  Shelley Fabares

  Valerie

 • Harold J. Stone portait

  Harold J. Stone

  Big Frank

 • Gary Crosby portait

  Gary Crosby

  . Andy

 • Joby Baker portait

  Joby Baker

  Wilbur

 • Nita Talbot portait

  Nita Talbot

  Sunny Daze

 • Gail Gilmore portrait

  Gail Gilmore

  Nancy

Girl Happy

Op zoek naar Girl Happy? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Girl Happy streamen

Het streamen van movies als Girl Happy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Girl Happy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Girl Happy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Girl Happy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Girl Happy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Girl Happy torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Girl Happy trailer

Weet je nog niet zeker of Girl Happy jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.