Girl Power
%
67

Girl Power

Kijk Girl Power

Moeite met waar je nou Girl Power moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set to music by Bikini Kill (an all-girl band from Washington), Girl Power is a raucous vision of what it means to be a radical girl in the 90s. Benning relates her personal rebellion against school, family, and female stereotypes as a story of personal freedom, telling how she used to model like Matt Dillon and skip school to have adventures alone. Informed by the underground “riot grrrl” movement, this tape transforms the image politics of female youth, rejecting traditional passivity and polite compliance in favor of radical independence and a self-determined sexual identity.

Regisseur en acteurs

  • Sadie Benning portait

    Sadie Benning

    Director

  • Sadie Benning portait

    Sadie Benning

    Actor

Girl Power

Zin om Girl Power lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Girl Power te bekijken voor je op een rijtje.

Girl Power downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Girl Power downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Girl Power. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Girl Power er ook in SD heel goed uit.

Girl Power streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Girl Power net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Girl Power hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Girl Power helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Girl Power torrent

Denk je dat je om Girl Power te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Girl Power trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Girl Power de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.