Girl vs. Monster
%
57

Girl vs. Monster

Kijk Girl vs. Monster

Moeite met waar je nou Girl vs. Monster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Skylar is een meisje van 15 dat nergens bang voor is. Tot ze per ongeluk haar persoonlijke monster bevrijdt. 15 jaar daarvoor gevangen door haar ouders, die monsterjagers blijken te zijn. Het Monster mobiliseert andere monsters die iedereen beginnen te terroriseren. Samen met haar vrienden Henry en Sadie, gaat Skylar de monsters te lijf, maar daarvoor moeten ze hun angsten zien te overwinnen. En daarbij is Skylar ook nog eens verliefd.

Regisseur en acteurs

 • Stuart Gillard portait

  Stuart Gillard

  Director

 • Olivia Holt portait

  Olivia Holt

  Skylar Lewis

 • Brendan Meyer portait

  Brendan Meyer

  Henry

 • Kerris Dorsey portait

  Kerris Dorsey

  Sadie

 • Katherine McNamara portait

  Katherine McNamara

  Myra

 • Tracy Dawson portait

  Tracy Dawson

  Deimata

 • Luke Benward portait

  Luke Benward

  Ryan Dean

 • Brian Palermo portait

  Brian Palermo

  Steve Lewis

 • Adam Chambers portait

  Adam Chambers

  Cobb

 • Jennifer Aspen portait

  Jennifer Aspen

  Julie Lewis

Girl vs. Monster

Op zoek naar Girl vs. Monster? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Girl vs. Monster streamen

Het streamen van movies als Girl vs. Monster heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Girl vs. Monster waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Girl vs. Monster dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Girl vs. Monster downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Girl vs. Monster te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Girl vs. Monster torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Girl vs. Monster trailer

Weet je nog niet zeker of Girl vs. Monster jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.