Girl Walks Into a Bar
%
58

Girl Walks Into a Bar

Kijk Girl Walks Into a Bar

Moeite met waar je nou Girl Walks Into a Bar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De voormalige undercover-agente Francine Driver, die zich voordoet als een huurmoordenaar, ontmoet een tandarts in een bar in Los Angels. Zijn naam is Nick en hij wil zijn vrouw dood hebben. Hij heeft echter niet de benodigde vooruitbetaling van $20.000 voorhanden maar belooft dat hij die vannacht nog kan regelen. Als Nick vertrekt ontmoet Francine de jongeman Henry die haar verleidt, om er uiteindelijk met haar portemonnee vandoor te gaan. In haar portemonnee zit belastend bewijsmateriaal, namelijk het opname apparaat waarmee ze het gesprek met Nick heeft opgenomen. Dan begint ze aan een verwoede zoektocht in de bars en clubs van Los Angeles..

Girl Walks Into a Bar

Girl Walks Into a Bar streamen

Girl Walks Into a Bar streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Girl Walks Into a Bar downloaden

Zin om Girl Walks Into a Bar te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Girl Walks Into a Bar te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Girl Walks Into a Bar torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Girl Walks Into a Bar makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Girl Walks Into a Bar trailer

Wil je er zeker van zijn dat Girl Walks Into a Bar jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.