Girls! Girls! Girls!
%
56

Girls! Girls! Girls!

Nu kijken

Kijk Girls! Girls! Girls!

Moeite met waar je nou Girls! Girls! Girls! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girls! Girls! Girls!

Samenvatting

The year was 1962. Teens twist at the Peppermint Lounge. John Glenn orbits Earth. Wilt Chamberlain scores 100 points in a single game. And Elvis digs the possibilities of Girls! Girls! Girls! This Time he's a charter-boat skipper who helps tourists land the big ones. Of course, plenty of beautiful girls (including Stella Stevens) want to land Elvis. But there's something Elvis likes almost as much as romance - a boat! He yearns for a sleek sailboat with a $10,000 price tag. Let's see, that makes him about $9,999 short.

Regisseur en acteurs

 • Norman Taurog portait

  Norman Taurog

  Director

 • Elvis Presley portait

  Elvis Presley

  Ross Carpenter

 • Stella Stevens portait

  Stella Stevens

  Robin Gantner

 • Jeremy Slate portait

  Jeremy Slate

  Wesley Johnson

 • Laurel Goodwin portrait

  Laurel Goodwin

  Laurel Dodge

 • Ginny Tiu portrait

  Ginny Tiu

  Mai Ling

 • Elizabeth Tiu portrait

  Elizabeth Tiu

  Tai Ling

Girls! Girls! Girls!

Zin om Girls! Girls! Girls! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Girls! Girls! Girls! te bekijken voor je op een rijtje.

Girls! Girls! Girls! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Girls! Girls! Girls! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Girls! Girls! Girls!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Girls! Girls! Girls! er ook in SD heel goed uit.

Girls! Girls! Girls! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Girls! Girls! Girls! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Girls! Girls! Girls! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Girls! Girls! Girls! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Girls! Girls! Girls! torrent

Denk je dat je om Girls! Girls! Girls! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Girls! Girls! Girls! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Girls! Girls! Girls! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.