Girls Lost
%
62

Girls Lost

Nu kijken

Kijk Girls Lost

Moeite met waar je nou Girls Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girls Lost

Samenvatting

Kim, Bella en Momo zijn onafscheidelijke vriendinnen die met regelmaat worden gepest op school. Wanneer zij een geheimzinnige plant vinden, verandert hun leven compleet. Door het innemen van de nectar van deze plant veranderen de meisjes tijdelijk in jongens. Het tij verandert drastisch. Als jongens tellen ze opeens overal mee en zijn ze razend populair. Maar de euforie verandert wanneer een van hen haar nieuwe identiteit iets te enthousiast omarmt en er onverwachte gevoelens ontstaan.Na het succesvolle Kiss Me heeft Alexandra-Therese Keining opnieuw een aangrijpende en geëngageerde film afgeleverd. De stijlvolle beelden met sprookjesachtige enscenering in combinatie met mooi acteerwerk maken de film een grote aanrader.

Regisseur en acteurs

 • Alexandra-Therese Keining portrait

  Alexandra-Therese Keining

  Director

 • Tuva Jagell portrait

  Tuva Jagell

  Kim

 • Wilma Holmén portrait

  Wilma Holmén

  Bella

 • Louise Nyvall portrait

  Louise Nyvall

  Momo

 • Emrik Öhlander portrait

  Emrik Öhlander

  Kim

 • Vilgot Ostwald Vesterlund portrait

  Vilgot Ostwald Vesterlund

  Bella

 • Alexander Gustavsson portrait

  Alexander Gustavsson

  Momo

 • Mandus Berg portrait

  Mandus Berg

  Tony

 • Filip Vester portrait

  Filip Vester

  Jesper

Girls Lost

Wil je Girls Lost kijken? De movie van Alexandra-Therese Keining uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Girls Lost op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Girls Lost met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Girls Lost downloaden

Het downloaden van Girls Lost is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Girls Lost ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Girls Lost streamen

Het streamen van Girls Lost heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Girls Lost online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Girls Lost kijkt. Ideaal!

Girls Lost torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Girls Lost. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Girls Lost trailer

Bekijk eerst even de trailer van Girls Lost voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.