Girls' Night Out
%
46

Girls' Night Out

Kijk Girls' Night Out

Moeite met waar je nou Girls' Night Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Strippers, emmers alcohol en... een ontvoerde verloofde? McKenzie's uitzinnige vrijgezellenfeestje krijgt een afgrijselijke wending als haar bittere ex-vriendje Brandon haar aanstaande echtgenoot drogeert en McKenzie dwingt extreme dingen te doen.

Regisseur en acteurs

 • Philippe Gagnon portait

  Philippe Gagnon

  Director

 • Mackenzie Mauzy portait

  Mackenzie Mauzy

  MacKenzie

 • Jacob Blair portait

  Jacob Blair

  Brandon

 • Kelly Kruger portait

  Kelly Kruger

  Joelle

 • Katherine Barrell portait

  Katherine Barrell

  Sadie

 • Hannah Anderson portait

  Hannah Anderson

  Rebecca

 • Cody Ray Thompson portait

  Cody Ray Thompson

  Reese

Girls' Night Out

Wil je Girls' Night Out kijken? De movie van Philippe Gagnon uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Girls' Night Out op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Girls' Night Out met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Girls' Night Out downloaden

Het downloaden van Girls' Night Out is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Girls' Night Out ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Girls' Night Out streamen

Het streamen van Girls' Night Out heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Girls' Night Out online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Girls' Night Out kijkt. Ideaal!

Girls' Night Out torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Girls' Night Out. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Girls' Night Out trailer

Bekijk eerst even de trailer van Girls' Night Out voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.