Giselle
%
78

Giselle

Kijk Giselle

Moeite met waar je nou Giselle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The Royal New Zealand Ballet’s superb, universally acclaimed production of Giselle has now been made into a superb film. Director Toa Fraser, producer Matthew Metcalfe, cinematographer Leon Narbey and editor Dan Kircher have worked intensively with the company to ensure that this film version works wonders in its own right. First performed in Paris in 1841 and based on a poem by Heinrich Heine, Giselle is a quintessential artefact of 19th-century European Romanticism, a brooding two-act drama in which eroticism and death each claims its act.

Giselle

Giselle streamen

Giselle streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Giselle downloaden

Zin om Giselle te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Giselle te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Giselle torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Giselle makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Giselle trailer

Wil je er zeker van zijn dat Giselle jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.