Gladiator
%
64

Gladiator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gladiator

Moeite met waar je nou Gladiator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gladiator

Samenvatting

Twee tieners raken betrokken bij illegale straatgevechten. De ene om geld te verdienen voor zijn vader, de andere om uit het getto te geraken.

Regisseur en acteurs

 • Rowdy Herrington portrait

  Rowdy Herrington

  director

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ossie Davis portrait

  Ossie Davis

  actor

 • Robert Loggia portrait

  Robert Loggia

  actor

 • Brian Dennehy portrait

  Brian Dennehy

  actor

 • James Marshall portrait

  James Marshall

  actor

 • Cuba Gooding Jr. portrait

  Cuba Gooding Jr.

  actor

Trailers

Gladiator

Zin om Gladiator lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gladiator te bekijken voor je op een rijtje.

Gladiator downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gladiator downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gladiator. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gladiator er ook in SD heel goed uit.

Gladiator streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gladiator net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gladiator hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gladiator helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gladiator torrent

Denk je dat je om Gladiator te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gladiator trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gladiator de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.