Glasgow Girls
%
66

Glasgow Girls

Kijk Glasgow Girls

Moeite met waar je nou Glasgow Girls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Glasgow Girls is a specially commissioned musical drama for BBC Three that tells the inspirational true story of a group of schoolgirls whose petition to save their friend from deportation inspired a movement which would eventually help change immigration practices in Scotland.

Regisseur en acteurs

 • Brian Welsh portrait

  Brian Welsh

  Director

 • Gary Lewis portait

  Gary Lewis

  Euan Girvan

 • Greg Hemphill portrait

  Greg Hemphill

  Actor

 • Kirstie Steele portait

  Kirstie Steele

  Actor

 • Erin Armstrong portrait

  Erin Armstrong

  Actor

 • Aruhan Galieva portrait

  Aruhan Galieva

  Actor

 • Olivia Popica portrait

  Olivia Popica

  Actor

 • Letitia Wright portrait

  Letitia Wright

  Actor

 • Effie Scott portrait

  Effie Scott

  Actor

 • Kirsty Pickering portrait

  Kirsty Pickering

  Actor

Glasgow Girls

Wil je Glasgow Girls kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Glasgow Girls streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Glasgow Girls niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Glasgow Girls zelfs gratis bekijken.

Glasgow Girls downloaden

Wil je Glasgow Girls ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Glasgow Girls overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Glasgow Girls torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Glasgow Girls is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Glasgow Girls trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Glasgow Girls de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.