Glass House

Glass House

Kijk Glass House

Moeite met waar je nou Glass House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An exploration of Soviet director Sergei Eisenstein's notes and drawings for a science fiction movie that he pitched to Paramount in 1930 about the residents of a skyscraper with walls and floors of clear glass.

Regisseur en acteurs

 • Zoe Beloff portrait

  Zoe Beloff

  Director

 • Jim Fletcher portrait

  Jim Fletcher

  Actor

 • Kate Valk portrait

  Kate Valk

  Actor

Glass House

Benieuwd naar Glass House? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Glass House kunt bekijken.

Glass House streamen

Wil je Glass House streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Glass House gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Glass House downloaden

movies als Glass House kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Glass House. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Glass House. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Glass House torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Glass House te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Glass House trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Glass House je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!