Glass
Bekijk de trailer

Kijk Glass

Moeite met waar je nou Glass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glass

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films - Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal - samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook bekend als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige overlevende uit gevangenschap van The Beast. In navolging van Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb's bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Price opduikt met een aantal geheimen, die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Naast de huidige sterrencast keren ook Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard terug uit Unbreakable, als Dunn's zoon en Price's moeder. Een nieuw gezicht is Golden Globe winnaar Sarah Paulson (American Horror Story series). Deze spectaculaire ontknoping van de wereldwijde blockbusters is wederom geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production's Jason Blum, welke ook de twee vorige films van schrijver/regisseur Shyamalan voor Universal heeft geproduceerd. Ze produceren opnieuw met Ashwin Rajan en Marc Bienstock, alsook Steven Schneider, de executive producer. Glass wordt uitgebracht door Universal Pictures in Noord-Amerika en wereldwijd door Buena Vista International.

Regisseur en acteurs

 • M. Night Shyamalan portait

  M. Night Shyamalan

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  David Dunn

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Kevin Wendell Crumb / The Horde

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Elijah Price / Mr. Glass

 • Anya Taylor-Joy portait

  Anya Taylor-Joy

  Casey Cooke

Trailers

Glass

Benieuwd naar Glass? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Glass kunt bekijken.

Glass streamen

Wil je Glass streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Glass gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Glass downloaden

movies als Glass kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Glass. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Glass. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Glass torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Glass te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Glass trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Glass je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!