Glass

Glass

Bekijk de trailer

Kijk Glass

Moeite met waar je nou Glass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook bekend als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige overlevende uit gevangenschap van The Beast. In navolging van Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Price opduikt met een aantal geheimen, die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Naast de huidige sterrencast keren ook Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard terug uit Unbreakable, als Dunn’s zoon en Price’s moeder. Een nieuw gezicht is Golden Globe winnaar Sarah Paulson (American Horror Story series). Deze spectaculaire ontknoping van de wereldwijde blockbusters is wederom geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production’s Jason Blum, welke ook de twee vorige films van schrijver/regisseur Shyamalan voor Universal heeft geproduceerd. Ze produceren opnieuw met Ashwin Rajan en Marc Bienstock, alsook Steven Schneider, de executive producer. Glass wordt uitgebracht door Universal Pictures in Noord-Amerika en wereldwijd door Buena Vista International.

Regisseur en acteurs

 • M. Night Shyamalan portait

  M. Night Shyamalan

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  David Dunn

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Kevin Wendell Crumb / The Horde

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Elijah Price / Mr. Glass

 • Anya Taylor-Joy portait

  Anya Taylor-Joy

  Casey Cooke

Trailers

Glass

Wil je Glass kijken? De movie van M. Night Shyamalan uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Glass op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Glass met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Glass downloaden

Het downloaden van Glass is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Glass ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Glass streamen

Het streamen van Glass heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Glass online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Glass kijkt. Ideaal!

Glass torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Glass. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Glass trailer

Bekijk eerst even de trailer van Glass voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.