Glass

Glass

Bekijk de trailer

Kijk Glass

Moeite met waar je nou Glass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films - Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal - samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook bekend als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige overlevende uit gevangenschap van The Beast. In navolging van Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb's bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Price opduikt met een aantal geheimen, die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Naast de huidige sterrencast keren ook Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard terug uit Unbreakable, als Dunn's zoon en Price's moeder. Een nieuw gezicht is Golden Globe winnaar Sarah Paulson (American Horror Story series). Deze spectaculaire ontknoping van de wereldwijde blockbusters is wederom geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production's Jason Blum, welke ook de twee vorige films van schrijver/regisseur Shyamalan voor Universal heeft geproduceerd. Ze produceren opnieuw met Ashwin Rajan en Marc Bienstock, alsook Steven Schneider, de executive producer. Glass wordt uitgebracht door Universal Pictures in Noord-Amerika en wereldwijd door Buena Vista International.

Regisseur en acteurs

 • M. Night Shyamalan portait

  M. Night Shyamalan

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  David Dunn

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Kevin Wendell Crumb / The Horde

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Elijah Price / Mr. Glass

 • Anya Taylor-Joy portait

  Anya Taylor-Joy

  Casey Cooke

Trailers

Glass

Zin om Glass lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Glass te bekijken voor je op een rijtje.

Glass downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Glass downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Glass. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Glass er ook in SD heel goed uit.

Glass streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Glass net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Glass hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Glass helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Glass torrent

Denk je dat je om Glass te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Glass trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Glass de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.