Megane
%
71

Megane

Kijk Megane

Moeite met waar je nou Megane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op een mooie lentedag arriveert Taeko (Satomi Kobayashi), een gestresste professor uit Tokyo, op een eiland in het zuiden van Japan voor een vakantie, een enorme koffer achter zich aan slepend. Het is een bijzonder eiland, waar iedereen een bril draagt (het Japanse woord voor bril is ‘megane’). Met behulp van een handgetekende kaart komt Taeko bij het logement van de ontspannen Yuji (Ken Mitsuishi), die met opzet een klein naambord heeft opgehangen om de plaats geheim te houden. Taeko verwacht met rust gelaten te worden en is dan ook niet blij wanneer de onbezorgde Sakura (Masako Motai) de vrijheid neemt haar kamer binnen te komen om haar te wekken. Ze is er ook niet gecharmeerd van om elke maaltijd aan tafel te schuiven bij Yuji, Sakura en Haruna (Mikako Ichikawa), een biologielerares aan de lokale school. En wanneer Taeko navraag doet naar het bekijken van de omgeving, wordt ze aangekeken alsof ze van een andere planeet komt. De eilandbewoners suggereren dat ze zou moeten ‘twilighten’, zonder uit te leggen wat ‘twilighten’ is. Taeko besluit naar een ander hotel op het eiland te gaan, maar ontdekt tot haar grote schrik dat de gasten daar overdag in het veld moeten werken en ’s avonds lessen volgen. Hierop keert ze met hangende pootjes terug naar de herberg en past ze zich geleidelijk aan aan het leven op het eiland.

Regisseur en acteurs

 • Naoko Ogigami portait

  Naoko Ogigami

  Director

 • Satomi Kobayashi portait

  Satomi Kobayashi

  Taeko

 • Mikako Ichikawa portait

  Mikako Ichikawa

  Haruna

 • Ryo Kase portait

  Ryo Kase

  Yomogi

 • Ken Mitsuishi portait

  Ken Mitsuishi

  Yuji

 • Masako Motai portait

  Masako Motai

  Sakura

 • Hiroko Yakushimaru portait

  Hiroko Yakushimaru

  Morishita

Megane

Wil je Megane kijken? De movie van Naoko Ogigami uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Megane op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Megane met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Megane downloaden

Het downloaden van Megane is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Megane ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Megane streamen

Het streamen van Megane heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Megane online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Megane kijkt. Ideaal!

Megane torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Megane. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Megane trailer

Bekijk eerst even de trailer van Megane voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.