Megane
%
71

Megane

Kijk Megane

Moeite met waar je nou Megane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op een mooie lentedag arriveert Taeko (Satomi Kobayashi), een gestresste professor uit Tokyo, op een eiland in het zuiden van Japan voor een vakantie, een enorme koffer achter zich aan slepend. Het is een bijzonder eiland, waar iedereen een bril draagt (het Japanse woord voor bril is ‘megane’). Met behulp van een handgetekende kaart komt Taeko bij het logement van de ontspannen Yuji (Ken Mitsuishi), die met opzet een klein naambord heeft opgehangen om de plaats geheim te houden. Taeko verwacht met rust gelaten te worden en is dan ook niet blij wanneer de onbezorgde Sakura (Masako Motai) de vrijheid neemt haar kamer binnen te komen om haar te wekken. Ze is er ook niet gecharmeerd van om elke maaltijd aan tafel te schuiven bij Yuji, Sakura en Haruna (Mikako Ichikawa), een biologielerares aan de lokale school. En wanneer Taeko navraag doet naar het bekijken van de omgeving, wordt ze aangekeken alsof ze van een andere planeet komt. De eilandbewoners suggereren dat ze zou moeten ‘twilighten’, zonder uit te leggen wat ‘twilighten’ is. Taeko besluit naar een ander hotel op het eiland te gaan, maar ontdekt tot haar grote schrik dat de gasten daar overdag in het veld moeten werken en ’s avonds lessen volgen. Hierop keert ze met hangende pootjes terug naar de herberg en past ze zich geleidelijk aan aan het leven op het eiland.

Regisseur en acteurs

 • Naoko Ogigami portait

  Naoko Ogigami

  Director

 • Satomi Kobayashi portait

  Satomi Kobayashi

  Taeko

 • Mikako Ichikawa portait

  Mikako Ichikawa

  Haruna

 • Ryo Kase portait

  Ryo Kase

  Yomogi

 • Ken Mitsuishi portait

  Ken Mitsuishi

  Yuji

 • Masako Motai portait

  Masako Motai

  Sakura

 • Hiroko Yakushimaru portait

  Hiroko Yakushimaru

  Morishita

Megane

Veel gehoord over Megane en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Megane heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Megane streamen

Wil je Megane, de movie met Satomi Kobayashi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Megane zelfs gratis kijken.

Megane downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Megane ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Megane er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Megane torrent

Op zoek naar een torrent van Megane? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Megane te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Megane trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Megane. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.