Megane
%
71

Megane

Kijk Megane

Moeite met waar je nou Megane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op een mooie lentedag arriveert Taeko (Satomi Kobayashi), een gestresste professor uit Tokyo, op een eiland in het zuiden van Japan voor een vakantie, een enorme koffer achter zich aan slepend. Het is een bijzonder eiland, waar iedereen een bril draagt (het Japanse woord voor bril is ‘megane’). Met behulp van een handgetekende kaart komt Taeko bij het logement van de ontspannen Yuji (Ken Mitsuishi), die met opzet een klein naambord heeft opgehangen om de plaats geheim te houden. Taeko verwacht met rust gelaten te worden en is dan ook niet blij wanneer de onbezorgde Sakura (Masako Motai) de vrijheid neemt haar kamer binnen te komen om haar te wekken. Ze is er ook niet gecharmeerd van om elke maaltijd aan tafel te schuiven bij Yuji, Sakura en Haruna (Mikako Ichikawa), een biologielerares aan de lokale school. En wanneer Taeko navraag doet naar het bekijken van de omgeving, wordt ze aangekeken alsof ze van een andere planeet komt. De eilandbewoners suggereren dat ze zou moeten ‘twilighten’, zonder uit te leggen wat ‘twilighten’ is. Taeko besluit naar een ander hotel op het eiland te gaan, maar ontdekt tot haar grote schrik dat de gasten daar overdag in het veld moeten werken en ’s avonds lessen volgen. Hierop keert ze met hangende pootjes terug naar de herberg en past ze zich geleidelijk aan aan het leven op het eiland.

Regisseur en acteurs

 • Naoko Ogigami portait

  Naoko Ogigami

  Director

 • Satomi Kobayashi portait

  Satomi Kobayashi

  Taeko

 • Mikako Ichikawa portait

  Mikako Ichikawa

  Haruna

 • Ryo Kase portait

  Ryo Kase

  Yomogi

 • Ken Mitsuishi portait

  Ken Mitsuishi

  Yuji

 • Masako Motai portait

  Masako Motai

  Sakura

 • Hiroko Yakushimaru portait

  Hiroko Yakushimaru

  Morishita

Megane

Megane streamen

Megane streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Megane downloaden

Zin om Megane te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Megane te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Megane torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Megane makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Megane trailer

Wil je er zeker van zijn dat Megane jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.