Glassland
%
60

Glassland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glassland

Moeite met waar je nou Glassland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glassland

Samenvatting

John, een taxichauffeur uit Zuid-Dublin, kan maar nauwelijks rondkomen. Hij deelt een huurwoning met zijn moeder Jean, een alcoholiste die zichzelf systematisch dood aan het drinken is. Na wederom een overdosis drank belandt ze in het ziekenhuis. De enige manier om Jean te redden is haar te laten opnemen in een dure ontwenningskliniek. Wanhopig en zonder geld of verzekering besluit John een duistere opdracht aan te nemen van een crimineel die hij vaag kent.

Regisseur en acteurs

 • Gerard Barrett portrait

  Gerard Barrett

  Director

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  John

 • Toni Collette portait

  Toni Collette

  Jean

 • Will Poulter portait

  Will Poulter

  Shane

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Jim

Trailers

Glassland

Glassland streamen

Glassland streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Glassland downloaden

Zin om Glassland te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Glassland te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Glassland torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Glassland makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Glassland trailer

Wil je er zeker van zijn dat Glassland jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.