Glassland
%
60

Glassland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glassland

Moeite met waar je nou Glassland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glassland

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

John (Jack Reynor) woont met zijn moeder Jean (Toni Collette) in een buitenwijk van Dublin en probeert als taxichauffeur 's nachts een mager inkomen bij elkaar te scharrelen. John komt op een ochtend thuis en treft zijn moeder bewusteloos aan door een alcohol-overdosis; dit was echter niet de eerste keer. Jean verzet zich hardhandig tegen iedere poging van John om haar te helpen en hun familie te herenigen. Wanneer Jean een kans krijgt om naar een afkickkliniek te gaan, maar geen spaargeld of zorgverzekering heeft, is John gedwongen om in zee te gaan met een crimineel om zo zijn moeders afkickprogramma te bekostigen. Dan wordt John geconfronteerd met een taak die zijn eigen leven en dat van zijn familie voor altijd kan veranderen…

Regisseur en acteurs

 • Gerard Barrett portrait

  Gerard Barrett

  Director

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  John

 • Toni Collette portait

  Toni Collette

  Jean

 • Will Poulter portait

  Will Poulter

  Shane

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Jim

Trailers

Glassland

Wil je Glassland kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Glassland streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Glassland niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Glassland zelfs gratis bekijken.

Glassland downloaden

Wil je Glassland ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Glassland overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Glassland torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Glassland is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Glassland trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Glassland de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.