Glassland
%
60

Glassland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glassland

Moeite met waar je nou Glassland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glassland

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

John, een taxichauffeur uit Zuid-Dublin, kan maar nauwelijks rondkomen. Hij deelt een huurwoning met zijn moeder Jean, een alcoholiste die zichzelf systematisch dood aan het drinken is. Na wederom een overdosis drank belandt ze in het ziekenhuis. De enige manier om Jean te redden is haar te laten opnemen in een dure ontwenningskliniek. Wanhopig en zonder geld of verzekering besluit John een duistere opdracht aan te nemen van een crimineel die hij vaag kent.

Regisseur en acteurs

 • Gerard Barrett portrait

  Gerard Barrett

  Director

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  John

 • Toni Collette portait

  Toni Collette

  Jean

 • Will Poulter portait

  Will Poulter

  Shane

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Jim

Trailers

Glassland

Wil je Glassland kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Glassland streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Glassland niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Glassland zelfs gratis bekijken.

Glassland downloaden

Wil je Glassland ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Glassland overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Glassland torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Glassland is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Glassland trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Glassland de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.