Global Effect
%
38

Global Effect

Nu kijken

Kijk Global Effect

Moeite met waar je nou Global Effect moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Global Effect

Samenvatting

Dr. Sera Levitt werkt aan de remedie voor een dodelijk virus. Als ze uiteindelijk een geneesmiddel ontdekt, wordt het gestolen door een groep terroristen, die het medicijn voor hun eigen doeleinden willen gebruiken.

Regisseur en acteurs

 • Terry Cunningham portrait

  Terry Cunningham

  Director

 • Mädchen Amick portait

  Mädchen Amick

  Dr. Sera Levitt

 • Daniel Bernhardt portait

  Daniel Bernhardt

  Marcus Poynt

 • Joel West portrait

  Joel West

  Nile Spencer

 • Carolyn Hennesy portait

  Carolyn Hennesy

  Meredith Tripp

 • Arnold Vosloo portait

  Arnold Vosloo

  Dr. Richard Hume

Global Effect

Veel gehoord over Global Effect en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Global Effect heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Global Effect streamen

Wil je Global Effect, de movie met Mädchen Amick, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Global Effect zelfs gratis kijken.

Global Effect downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Global Effect ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Global Effect er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Global Effect torrent

Op zoek naar een torrent van Global Effect? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Global Effect te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Global Effect trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Global Effect. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.