God Only Knows

God Only Knows

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God Only Knows

Moeite met waar je nou God Only Knows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God Only Knows

Samenvatting

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke's vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

Regisseur en acteurs

 • Mijke de Jong portrait

  Mijke de Jong

  Director

 • Monic Hendrickx portrait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Marcel Musters portrait

  Marcel Musters

  Actor

 • Elsie de Brauw portrait

  Elsie de Brauw

  Actor

Trailers

God Only Knows

God Only Knows streamen

God Only Knows streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

God Only Knows downloaden

Zin om God Only Knows te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als God Only Knows te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

God Only Knows torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als God Only Knows makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

God Only Knows trailer

Wil je er zeker van zijn dat God Only Knows jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.