God Only Knows

God Only Knows

Bekijk de trailer

Kijk God Only Knows

Moeite met waar je nou God Only Knows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 04-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

Regisseur en acteurs

 • Mijke de Jong portrait

  Mijke de Jong

  Director

 • Monic Hendrickx portrait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Marcel Musters portrait

  Marcel Musters

  Actor

 • Elsie de Brauw portrait

  Elsie de Brauw

  Actor

Trailers

God Only Knows

Wil je God Only Knows kijken? De movie van Mijke de Jong uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om God Only Knows op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om God Only Knows met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

God Only Knows downloaden

Het downloaden van God Only Knows is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je God Only Knows ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

God Only Knows streamen

Het streamen van God Only Knows heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je God Only Knows online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar God Only Knows kijkt. Ideaal!

God Only Knows torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van God Only Knows. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

God Only Knows trailer

Bekijk eerst even de trailer van God Only Knows voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.