God Only Knows

God Only Knows

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God Only Knows

Moeite met waar je nou God Only Knows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God Only Knows

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen God Only Knows draait?

Samenvatting

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke's vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

Regisseur en acteurs

 • Mijke de Jong portrait

  Mijke de Jong

  Director

 • Monic Hendrickx portrait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Marcel Musters portrait

  Marcel Musters

  Actor

 • Elsie de Brauw portrait

  Elsie de Brauw

  Actor

Trailers

God Only Knows

Benieuwd naar God Only Knows? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar God Only Knows draait.

God Only Knows in de bioscoop

God Only Knows draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor God Only Knows.

God Only Knows streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra God Only Knows te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat God Only Knows een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je God Only Knows zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

God Only Knows torrent

Op zoek naar een torrent van God Only Knows? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je God Only Knows zonder zorgen.

God Only Knows downloaden

Als God Only Knows binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

God Only Knows trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of God Only Knows de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.