Goddess
%
60

Goddess

Nu kijken

Kijk Goddess

Moeite met waar je nou Goddess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goddess

Samenvatting

De jonge moeder Elspeth Dickens droomt ervan om een ster te worden, ondanks dat ze vastzit in een afgelegen boerderij, terwijl haar man James constant van huis is om walvissen te redden. Elspeth installeert een webcam in haar keuken, om haar ondeugende tweeling-zoontjes in de gaten te houden, en wordt al snel een internetsensatie met de grappige liedjes die ze in de keuken zingt. Haar webcam biedt haar ongekende kansen.

Regisseur en acteurs

 • Mark Lamprell portait

  Mark Lamprell

  Director

 • Laura Michelle Kelly portait

  Laura Michelle Kelly

  Elspeth Dickens

 • Ronan Keating portait

  Ronan Keating

  James Dickens

 • Magda Szubanski portait

  Magda Szubanski

  Cassandra Wolfe

 • Dustin Clare portait

  Dustin Clare

  Rory

 • Hugo Johnstone-Burt portait

  Hugo Johnstone-Burt

  Ralph

 • Tamsin Carroll portait

  Tamsin Carroll

  Deb

 • Corinne Grant portrait

  Corinne Grant

  Fizz

 • Pia Miranda portait

  Pia Miranda

  Sophie

 • Natalie Tran portrait

  Natalie Tran

  Helen

 • Cameron Lyon portrait

  Cameron Lyon

  Neil

 • Lucy Durack portrait

  Lucy Durack

  Cherry

Goddess

Wil je Goddess kijken? De movie van Mark Lamprell uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Goddess op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Goddess met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Goddess downloaden

Het downloaden van Goddess is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Goddess ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Goddess streamen

Het streamen van Goddess heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Goddess online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Goddess kijkt. Ideaal!

Goddess torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Goddess. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Goddess trailer

Bekijk eerst even de trailer van Goddess voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.