Gods and Generals
%
63

Gods and Generals

Kijk Gods and Generals

Moeite met waar je nou Gods and Generals moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De bedachtzame hoogleraar Thomas Jackson heeft een rotsvast geloof en zijn onverschrokkenheid op het slagveld levert hem al snel de bijnaam "Stonewall" Jackson op. 'Gods and Generals' vertelt het verhaal van de bondgenootschappen en gevechten van het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog. Het volgt drie moedige mannen, Kolonel Chamberlain, Generaal Jackson en Generaal Lee tijdens drie grote veldslagen: Manassas, Fredericksburg, Chancellorsville. Dit is het pijnlijke relaas van een bloedige broedertwist die een natie verscheurde.

Gods and Generals

Gods and Generals streamen

Gods and Generals streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gods and Generals downloaden

Zin om Gods and Generals te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gods and Generals te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gods and Generals torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gods and Generals makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gods and Generals trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gods and Generals jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.