God's Gun
%
50

God's Gun

Nu kijken

Kijk God's Gun

Moeite met waar je nou God's Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Gun

Samenvatting

Priest turned vigilante Father John (Van Cleef) hunts down a gang of criminals, led by Sam Clayton (Palance), who killed a man in a local bar. On the gang's return to the town, they kill the priest, leaving a young parishioner Johnny behind. He now seeks revenge for the death of the holy man.

Regisseur en acteurs

 • Gianfranco Parolini portrait

  Gianfranco Parolini

  Director

 • Lee Van Cleef portait

  Lee Van Cleef

  Father John / Lewis

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Sam Clayton

 • Richard Boone portait

  Richard Boone

  The Sheriff

 • Sybil Danning portait

  Sybil Danning

  Jenny

 • Leif Garrett portait

  Leif Garrett

  Johnny

 • Robert Lipton portait

  Robert Lipton

  Jess Clayton

 • Cody Palance portrait

  Cody Palance

  Zeke Clayton

 • Ian Sander portrait

  Ian Sander

  Red Clayton

God's Gun

Benieuwd naar God's Gun? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar God's Gun draait.

God's Gun in de bioscoop

God's Gun draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor God's Gun.

God's Gun streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra God's Gun te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat God's Gun een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je God's Gun zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

God's Gun torrent

Op zoek naar een torrent van God's Gun? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je God's Gun zonder zorgen.

God's Gun downloaden

Als God's Gun binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

God's Gun trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of God's Gun de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.