God's Gun
%
50

God's Gun

Nu kijken

Kijk God's Gun

Moeite met waar je nou God's Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Gun

Samenvatting

Priest turned vigilante Father John (Van Cleef) hunts down a gang of criminals, led by Sam Clayton (Palance), who killed a man in a local bar. On the gang's return to the town, they kill the priest, leaving a young parishioner Johnny behind. He now seeks revenge for the death of the holy man.

Regisseur en acteurs

 • Gianfranco Parolini portrait

  Gianfranco Parolini

  Director

 • Lee Van Cleef portait

  Lee Van Cleef

  Father John / Lewis

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Sam Clayton

 • Richard Boone portait

  Richard Boone

  The Sheriff

 • Sybil Danning portait

  Sybil Danning

  Jenny

 • Leif Garrett portait

  Leif Garrett

  Johnny

 • Robert Lipton portait

  Robert Lipton

  Jess Clayton

 • Cody Palance portrait

  Cody Palance

  Zeke Clayton

 • Ian Sander portrait

  Ian Sander

  Red Clayton

God's Gun

Zin om God's Gun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om God's Gun te bekijken voor je op een rijtje.

God's Gun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je God's Gun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van God's Gun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet God's Gun er ook in SD heel goed uit.

God's Gun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je God's Gun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je God's Gun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je God's Gun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

God's Gun torrent

Denk je dat je om God's Gun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

God's Gun trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of God's Gun de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.