God's Gun
%
50

God's Gun

Nu kijken

Kijk God's Gun

Moeite met waar je nou God's Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Gun

Samenvatting

Priest turned vigilante Father John (Van Cleef) hunts down a gang of criminals, led by Sam Clayton (Palance), who killed a man in a local bar. On the gang's return to the town, they kill the priest, leaving a young parishioner Johnny behind. He now seeks revenge for the death of the holy man.

Regisseur en acteurs

 • Gianfranco Parolini portrait

  Gianfranco Parolini

  Director

 • Lee Van Cleef portait

  Lee Van Cleef

  Father John / Lewis

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Sam Clayton

 • Richard Boone portait

  Richard Boone

  The Sheriff

 • Sybil Danning portait

  Sybil Danning

  Jenny

 • Leif Garrett portait

  Leif Garrett

  Johnny

 • Robert Lipton portait

  Robert Lipton

  Jess Clayton

 • Cody Palance portrait

  Cody Palance

  Zeke Clayton

 • Ian Sander portrait

  Ian Sander

  Red Clayton

God's Gun

Benieuwd naar God's Gun? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als God's Gun kunt bekijken.

God's Gun streamen

Wil je God's Gun streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je God's Gun gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

God's Gun downloaden

movies als God's Gun kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar God's Gun. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van God's Gun. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

God's Gun torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om God's Gun te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

God's Gun trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of God's Gun je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!