God's Not Dead 2
%
43

God's Not Dead 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God's Not Dead 2

Moeite met waar je nou God's Not Dead 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Not Dead 2

Samenvatting

Grace (Melissa Joan Hart) is een christelijke lerares die voor de rechter wordt gedaagd omdat ze in de klas een eerlijk antwoord gaf op een vraag over Jezus. De directeur en de inspecteur bundelen hun krachten in een fanatieke groep van burgerrechten. Grace wordt geconfronteerd met een epische rechtszaak, die haar carrière waarvan ze houdt kan kosten en God kan bannen uit de klas.

Regisseur en acteurs

 • Harold Cronk portrait

  Harold Cronk

  Director

 • Hayley Orrantia portait

  Hayley Orrantia

  Brooke Thawley

 • Melissa Joan Hart portait

  Melissa Joan Hart

  Grace Wesley

 • Jesse Metcalfe portait

  Jesse Metcalfe

  Tom Endler

 • David A.R. White portait

  David A.R. White

  Rev. Dave

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Pete Kane

 • Robin Givens portait

  Robin Givens

  Principal Kinney

 • Ernie Hudson portait

  Ernie Hudson

  Judge Stennis

 • Maria Canals-Barrera portait

  Maria Canals-Barrera

  Catherine Thawley

 • Pat Boone portait

  Pat Boone

  Walter Wesley

 • Gianna Simone portait

  Gianna Simone

  Elizabeth Healy

Trailers

God's Not Dead 2

Op zoek naar God's Not Dead 2? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

God's Not Dead 2 streamen

Het streamen van movies als God's Not Dead 2 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als God's Not Dead 2 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je God's Not Dead 2 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

God's Not Dead 2 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als God's Not Dead 2 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

God's Not Dead 2 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

God's Not Dead 2 trailer

Weet je nog niet zeker of God's Not Dead 2 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.