Les Bureaux de Dieu
%
60

Les Bureaux de Dieu

Nu kijken

Kijk Les Bureaux de Dieu

Moeite met waar je nou Les Bureaux de Dieu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Bureaux de Dieu

Samenvatting

Les Bureaux de Dieu schetst in een fictiefilm het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. Jonge vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zoé krijgt van haar moeder condooms, maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hélène vindt dat ze te vruchtbaar is. Clémence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is. In les Bureaux de Dieu lacht men, huilt men en heeft men het te druk. Er wordt gedanst, gerookt op het balkon. Men komt er anoniem met een banaal of halucinerend verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Claire Simon portrait

  Claire Simon

  Director

 • Anne Alvaro portait

  Anne Alvaro

  Dr Marianne

 • Michel Boujenah portait

  Michel Boujenah

  Dr Lambert

 • Rachida Brakni portait

  Rachida Brakni

  Yasmine

 • Isabelle Carré portait

  Isabelle Carré

  Marta

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Emmanuelle

Les Bureaux de Dieu

Veel gehoord over Les Bureaux de Dieu en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Les Bureaux de Dieu heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Les Bureaux de Dieu streamen

Wil je Les Bureaux de Dieu, de movie met Anne Alvaro, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Les Bureaux de Dieu zelfs gratis kijken.

Les Bureaux de Dieu downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Les Bureaux de Dieu ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Les Bureaux de Dieu er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Les Bureaux de Dieu torrent

Op zoek naar een torrent van Les Bureaux de Dieu? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Les Bureaux de Dieu te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Les Bureaux de Dieu trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Les Bureaux de Dieu. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.