Les Bureaux de Dieu
%
60

Les Bureaux de Dieu

Nu kijken

Kijk Les Bureaux de Dieu

Moeite met waar je nou Les Bureaux de Dieu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Bureaux de Dieu

Samenvatting

Les Bureaux de Dieu schetst in een fictiefilm het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. Jonge vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zoé krijgt van haar moeder condooms, maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hélène vindt dat ze te vruchtbaar is. Clémence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is. In les Bureaux de Dieu lacht men, huilt men en heeft men het te druk. Er wordt gedanst, gerookt op het balkon. Men komt er anoniem met een banaal of halucinerend verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Claire Simon portrait

  Claire Simon

  Director

 • Anne Alvaro portait

  Anne Alvaro

  Dr Marianne

 • Michel Boujenah portait

  Michel Boujenah

  Dr Lambert

 • Rachida Brakni portait

  Rachida Brakni

  Yasmine

 • Isabelle Carré portait

  Isabelle Carré

  Marta

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Emmanuelle

Les Bureaux de Dieu

Wil je Les Bureaux de Dieu kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Les Bureaux de Dieu streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Les Bureaux de Dieu niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Les Bureaux de Dieu zelfs gratis bekijken.

Les Bureaux de Dieu downloaden

Wil je Les Bureaux de Dieu ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Les Bureaux de Dieu overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Les Bureaux de Dieu torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Les Bureaux de Dieu is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Les Bureaux de Dieu trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Les Bureaux de Dieu de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.