Les Bureaux de Dieu
%
60

Les Bureaux de Dieu

Nu kijken

Kijk Les Bureaux de Dieu

Moeite met waar je nou Les Bureaux de Dieu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Bureaux de Dieu

Samenvatting

Les Bureaux de Dieu schetst in een fictiefilm het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. Jonge vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zoé krijgt van haar moeder condooms, maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hélène vindt dat ze te vruchtbaar is. Clémence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is. In les Bureaux de Dieu lacht men, huilt men en heeft men het te druk. Er wordt gedanst, gerookt op het balkon. Men komt er anoniem met een banaal of halucinerend verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Claire Simon portrait

  Claire Simon

  Director

 • Anne Alvaro portait

  Anne Alvaro

  Dr Marianne

 • Michel Boujenah portait

  Michel Boujenah

  Dr Lambert

 • Rachida Brakni portait

  Rachida Brakni

  Yasmine

 • Isabelle Carré portait

  Isabelle Carré

  Marta

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Emmanuelle

Les Bureaux de Dieu

Op zoek naar Les Bureaux de Dieu? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Les Bureaux de Dieu streamen

Het streamen van movies als Les Bureaux de Dieu heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Les Bureaux de Dieu waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Les Bureaux de Dieu dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Les Bureaux de Dieu downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Les Bureaux de Dieu te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Les Bureaux de Dieu torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Les Bureaux de Dieu trailer

Weet je nog niet zeker of Les Bureaux de Dieu jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.