God's Own Country
%
78

God's Own Country

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God's Own Country

Moeite met waar je nou God's Own Country moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Own Country

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen God's Own Country draait?

Samenvatting

De jonge Johnny Saxby runt de boerderij van zijn zieke vader in Yorkshire, Engeland. De communicatie tussen vader en zoon weerspiegelt hun negatieve leef- en werkomstandigheden. De uitingen van de vader beperken zich meestal tot bondige kritiek op zijn zoon. Johnny's grootmoeder neemt een stoïcijnse houding aan. Een gefrustreerde Johnny ondergaat zijn zware dagelijkse routine. In een poging om aan de harde dagelijkse sleur te ontsnappen heeft hij af en toe oppervlakkige seksuele relaties en drinkt hij in de kroegen. In het voorjaar wordt een Roemeense boerenknecht aangeworven voor het seizoen. Hij is even oud als Johnny, die hem eerst met argwaan bekijkt. De initiële spanning tussen de twee mannen ebt echter snel weg en de twee krijgen een intense verhouding die een grote invloed heeft op Johnny.

Regisseur en acteurs

 • Francis Lee portrait

  Francis Lee

  Director

 • Josh O'Connor portait

  Josh O'Connor

  Johnny Saxby

 • Alec Secareanu portrait

  Alec Secareanu

  Gheorghe Ionescu

 • Ian Hart portait

  Ian Hart

  Martin Saxby

 • Gemma Jones portait

  Gemma Jones

  Deidre Saxby

 • Naveed Choudhry portait

  Naveed Choudhry

  Male Nurse

 • Stefan Dermendjiev portrait

  Stefan Dermendjiev

  Bearded Farm Worker

 • Patsy Ferran portait

  Patsy Ferran

  Robyn

 • Moey Hassan portrait

  Moey Hassan

  Taxi Driver

 • Melanie Kilburn portrait

  Melanie Kilburn

  Gloria

 • John McCrea portrait

  John McCrea

  University Boy

 • Harry Lister Smith portrait

  Harry Lister Smith

  Trainee Auctioneer

 • Alexander Suvandjiev portrait

  Alexander Suvandjiev

  Young Farm Worker

 • Liam Thomas portrait

  Liam Thomas

  Glen

 • Sarah White portrait

  Sarah White

  Joy

Trailers

God's Own Country

Benieuwd naar God's Own Country? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar God's Own Country draait.

God's Own Country in de bioscoop

God's Own Country draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor God's Own Country.

God's Own Country streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra God's Own Country te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat God's Own Country een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je God's Own Country zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

God's Own Country torrent

Op zoek naar een torrent van God's Own Country? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je God's Own Country zonder zorgen.

God's Own Country downloaden

Als God's Own Country binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

God's Own Country trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of God's Own Country de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.