God's Pocket
%
61

God's Pocket

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God's Pocket

Moeite met waar je nou God's Pocket moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Pocket

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A thrilling directorial debut from Mad Men star John Slattery, led by an all-star cast including Philip Seymour Hoffman (Capote), Christina Hendricks (Mad Men) and John Turturro (Fading Gigolo). When Mickey's crazy stepson Leon is killed in a construction 'accident', nobody in the working class neighbourhood of God's Pocket is sorry he's gone. Mickey (Hoffman) tries to bury the bad news with the body, but when the boy's mother, Jeanie (Hendricks), demands the truth, Mickey finds himself stuck in a life and death struggle between a body he can't bury, a wife he can't please and a debt he can't pay. (Original Title - God's Pocket) - 2014 By Pockets Pictures. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Slattery portait

  John Slattery

  Director

 • Philip Seymour Hoffman portait

  Philip Seymour Hoffman

  Mickey Scarpato

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  Richard Shelburn

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Jeannie Scarpato

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Arthur 'Bird' Capezio

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Smilin' Jack Moran

 • Caleb Landry Jones portait

  Caleb Landry Jones

  Leon Scarpato

 • Domenick Lombardozzi portait

  Domenick Lombardozzi

  Sal

 • Eddie McGee portrait

  Eddie McGee

  Petey

 • Lenny Venito portait

  Lenny Venito

  Little Eddie

 • Sophia Takal portait

  Sophia Takal

  Temple Grad

 • Peter Gerety portait

  Peter Gerety

  McKenna

 • Prudence Wright Holmes portait

  Prudence Wright Holmes

  Eleanor

 • John Cenatiempo portait

  John Cenatiempo

  State trooper (uncredited)

Trailers

God's Pocket

Wil je God's Pocket kijken? De movie van John Slattery uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om God's Pocket op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om God's Pocket met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

God's Pocket downloaden

Het downloaden van God's Pocket is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je God's Pocket ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

God's Pocket streamen

Het streamen van God's Pocket heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je God's Pocket online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar God's Pocket kijkt. Ideaal!

God's Pocket torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van God's Pocket. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

God's Pocket trailer

Bekijk eerst even de trailer van God's Pocket voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.