God's Pocket
%
61

God's Pocket

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk God's Pocket

Moeite met waar je nou God's Pocket moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor God's Pocket

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen God's Pocket draait?

Samenvatting

A thrilling directorial debut from Mad Men star John Slattery, led by an all-star cast including Philip Seymour Hoffman (Capote), Christina Hendricks (Mad Men) and John Turturro (Fading Gigolo). When Mickey's crazy stepson Leon is killed in a construction 'accident', nobody in the working class neighbourhood of God's Pocket is sorry he's gone. Mickey (Hoffman) tries to bury the bad news with the body, but when the boy's mother, Jeanie (Hendricks), demands the truth, Mickey finds himself stuck in a life and death struggle between a body he can't bury, a wife he can't please and a debt he can't pay. (Original Title - God's Pocket) - 2014 By Pockets Pictures. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Slattery portait

  John Slattery

  Director

 • Philip Seymour Hoffman portait

  Philip Seymour Hoffman

  Mickey Scarpato

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  Richard Shelburn

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Jeannie Scarpato

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Arthur 'Bird' Capezio

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Smilin' Jack Moran

 • Caleb Landry Jones portait

  Caleb Landry Jones

  Leon Scarpato

 • Domenick Lombardozzi portait

  Domenick Lombardozzi

  Sal

 • Eddie McGee portrait

  Eddie McGee

  Petey

 • Lenny Venito portait

  Lenny Venito

  Little Eddie

 • Sophia Takal portait

  Sophia Takal

  Temple Grad

 • Peter Gerety portait

  Peter Gerety

  McKenna

 • Prudence Wright Holmes portait

  Prudence Wright Holmes

  Eleanor

 • John Cenatiempo portait

  John Cenatiempo

  State trooper (uncredited)

Trailers

God's Pocket

Benieuwd naar God's Pocket? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar God's Pocket draait.

God's Pocket in de bioscoop

God's Pocket draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor God's Pocket.

God's Pocket streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra God's Pocket te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat God's Pocket een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je God's Pocket zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

God's Pocket torrent

Op zoek naar een torrent van God's Pocket? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je God's Pocket zonder zorgen.

God's Pocket downloaden

Als God's Pocket binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

God's Pocket trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of God's Pocket de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.