Godzilla II King Of The Monsters

Godzilla II King Of The Monsters

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Godzilla II King Of The Monsters

Moeite met waar je nou Godzilla II King Of The Monsters moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Godzilla II King Of The Monsters

Bekijk nog 96 bronnen

Weten in welke bioscopen Godzilla II King Of The Monsters draait?

Samenvatting

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, volgt het volgende hoofdstuk uit de 'MonsterVerse' van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures: een episch actie-avontuur waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat. Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt. De film is geregisseerd door Michael Dougherty (Krampus). In de film spelen Oscar-genomineerden® Vera Farmiga (Up in the Air en The Conjuring-filmreeks), en Ken Watanabe (The Last Samurai) en Sally Hawkins (Blue Jasmine), die beiden terugkeren in hun Godzilla-rollen; Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street en Manchester by the Sea); Millie Bobby Brown (Stranger Things) maakt haar speelfilmdebuut; Bradley Whitford (Get Out); Thomas Middleditch (HBO’s Silicon Valley); Charles Dance (HBO’s Game of Thrones); O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton; Aisha Hinds (Star Trek Into Darkness); en Golden Globe®-genomineerde Zhang Ziyi (Memoirs of a Geisha en Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Regisseur en acteurs

 • Michael Dougherty portait

  Michael Dougherty

  Director

 • Kyle Chandler portait

  Kyle Chandler

  Mark Russel

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Emma Russell

 • Millie Bobby Brown portait

  Millie Bobby Brown

  Madison Russell

 • Ken Watanabe portait

  Ken Watanabe

  Dr. Ishiro Serizawa

 • Sally Hawkins portait

  Sally Hawkins

  Dr. Vivienne Graham

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Dr. Stanton

 • Charles Dance portait

  Charles Dance

  Jonah Alan

 • Zhang Ziyi portait

  Zhang Ziyi

  Dr. Chen

 • O'Shea Jackson Jr. portait

  O'Shea Jackson Jr.

  Warrent Officer Barnes

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Actor

 • Aisha Hinds portait

  Aisha Hinds

  Actor

 • Anthony Ramos portait

  Anthony Ramos

  Cpl. Mendoza

 • Randy Havens portait

  Randy Havens

  Actor

 • Jonathan Howard portait

  Jonathan Howard

  Asher

 • Elizabeth Ludlow portait

  Elizabeth Ludlow

  Griffin

 • Van Marten portrait

  Van Marten

  Dr. Chen's assistant

 • Lyle Brocato portait

  Lyle Brocato

  XO Bowman

Trailers

Godzilla II King Of The Monsters

Benieuwd naar Godzilla II King Of The Monsters? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Godzilla II King Of The Monsters draait.

Godzilla II King Of The Monsters in de bioscoop

Godzilla II King Of The Monsters draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Godzilla II King Of The Monsters.

Godzilla II King Of The Monsters streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Godzilla II King Of The Monsters te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Godzilla II King Of The Monsters een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Godzilla II King Of The Monsters zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Godzilla II King Of The Monsters torrent

Op zoek naar een torrent van Godzilla II King Of The Monsters? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Godzilla II King Of The Monsters zonder zorgen.

Godzilla II King Of The Monsters downloaden

Als Godzilla II King Of The Monsters binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Godzilla II King Of The Monsters trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Godzilla II King Of The Monsters de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.