Going in Style
%
38

Going in Style

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Going in Style

Moeite met waar je nou Going in Style moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Going in Style

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Morgan Freeman, Michael Caine and Alan Arkin team up as lifelong buddies Willie, Joe and Al, who decide to buck retirement and step off the straight-and-narrow for the first time in their lives when their pension fund becomes a corporate casualty. Desperate to pay the bills and come through for their loved ones, the three risk it all by embarking on a daring bid to knock off the very bank that absconded with their money.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Willie

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Joe

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Albert

 • Richie Moriarty portrait

  Richie Moriarty

  Kyle Kitson

 • Joey King portait

  Joey King

  Brooklyn

 • Ann-Margret portait

  Ann-Margret

  Annie

Trailers

Going in Style

Zin om Going in Style lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Going in Style te bekijken voor je op een rijtje.

Going in Style downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Going in Style downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Going in Style. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Going in Style er ook in SD heel goed uit.

Going in Style streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Going in Style net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Going in Style hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Going in Style helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Going in Style torrent

Denk je dat je om Going in Style te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Going in Style trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Going in Style de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.