Going in Style

Going in Style

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Going in Style

Moeite met waar je nou Going in Style moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Going in Style

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oscar®winnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Willie

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Joe

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Albert

 • Richie Moriarty portait

  Richie Moriarty

  Kyle Kitson

 • Joey King portait

  Joey King

  Brooklyn

 • Ann-Margret portait

  Ann-Margret

  Annie

Trailers

Going in Style

Wil jij Going in Style zien? Waarom zou je Going in Style dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Going in Style te kunnen zien.

Going in Style torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Going in Style! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Going in Style mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Going in Style streamen

Er is een kans dat Going in Style momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Going in Style met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Going in Style gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Going in Style in de bioscoop

Ook Going in Style laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Going in Style trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Going in Style. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.