Going in Style

Going in Style

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Going in Style

Moeite met waar je nou Going in Style moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Going in Style

Bekijk nog 74 bronnen

Samenvatting

Oscar®winnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Willie

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Joe

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Albert

 • Richie Moriarty portait

  Richie Moriarty

  Kyle Kitson

 • Joey King portait

  Joey King

  Brooklyn

 • Ann-Margret portait

  Ann-Margret

  Annie

Trailers

Going in Style

Zin om naar Going in Style te kijken? Ga Going in Style dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Going in Style te kunnen zien.

Going in Style torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Going in Style toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Going in Style. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Going in Style streamen

Going in Style is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Going in Style lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Going in Style kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Going in Style in de bioscoop

Ook Going in Style laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Going in Style trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Going in Style.