Going in Style
%
38

Going in Style

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Going in Style

Moeite met waar je nou Going in Style moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Going in Style

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Going in Style draait?

Samenvatting

Oscar®winnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Willie

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Joe

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Albert

 • Richie Moriarty portait

  Richie Moriarty

  Kyle Kitson

 • Joey King portait

  Joey King

  Brooklyn

 • Ann-Margret portait

  Ann-Margret

  Annie

Trailers

Going in Style

Benieuwd naar Going in Style? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Going in Style draait.

Going in Style in de bioscoop

Going in Style draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Going in Style.

Going in Style streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Going in Style te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Going in Style een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Going in Style zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Going in Style torrent

Op zoek naar een torrent van Going in Style? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Going in Style zonder zorgen.

Going in Style downloaden

Als Going in Style binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Going in Style trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Going in Style de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.