Going in Style
%
78

Going in Style

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Going in Style

Moeite met waar je nou Going in Style moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Going in Style

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Morgan Freeman, Michael Caine and Alan Arkin team up as lifelong buddies Willie, Joe and Al, who decide to buck retirement and step off the straight-and-narrow for the first time in their lives when their pension fund becomes a corporate casualty. Desperate to pay the bills and come through for their loved ones, the three risk it all by embarking on a daring bid to knock off the very bank that absconded with their money.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  Director

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  Willie

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Joe

 • Alan Arkin portait

  Alan Arkin

  Albert

 • Richie Moriarty portrait

  Richie Moriarty

  Kyle Kitson

 • Joey King portait

  Joey King

  Brooklyn

 • Ann-Margret portait

  Ann-Margret

  Annie

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Going in Style

Veel gehoord over Going in Style en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Going in Style heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Going in Style streamen

Wil je Going in Style, de movie met Morgan Freeman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Going in Style zelfs gratis kijken.

Going in Style downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Going in Style ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Going in Style er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Going in Style torrent

Op zoek naar een torrent van Going in Style? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Going in Style te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Going in Style trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Going in Style. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.