Gold
%
63

Gold

Nu kijken

Kijk Gold

Moeite met waar je nou Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gold

Samenvatting

In 1898 rijden Duitse emigranten met hun huifwagens door Canada, onderweg naar het goud in Dawson. Ze weten niet welke ontberingen ze zullen moeten doorstaan in de onmetelijke wildernis.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Arslan portait

  Thomas Arslan

  Director

 • Nina Hoss portait

  Nina Hoss

  Emily Meyer

 • Lars Rudolph portait

  Lars Rudolph

  Joseph Rossmann

 • Uwe Bohm portait

  Uwe Bohm

  Gustav Müller

 • Marko Mandić portrait

  Marko Mandić

  Carl Böhmer

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Wilhelm Laser

 • Wolfgang Packhäuser portait

  Wolfgang Packhäuser

  Otto Dietz

 • Rosa Enskat portait

  Rosa Enskat

  Maria Dietz

 • Kindall Charters portrait

  Kindall Charters

  First Indian

Gold

Zin om Gold lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gold te bekijken voor je op een rijtje.

Gold downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gold downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gold. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gold er ook in SD heel goed uit.

Gold streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gold net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gold hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gold helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gold torrent

Denk je dat je om Gold te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gold trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gold de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.