Gold
%
63

Gold

Nu kijken

Kijk Gold

Moeite met waar je nou Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gold

Samenvatting

In 1898 rijden Duitse emigranten met hun huifwagens door Canada, onderweg naar het goud in Dawson. Ze weten niet welke ontberingen ze zullen moeten doorstaan in de onmetelijke wildernis.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Arslan portait

  Thomas Arslan

  Director

 • Nina Hoss portait

  Nina Hoss

  Emily Meyer

 • Lars Rudolph portait

  Lars Rudolph

  Joseph Rossmann

 • Uwe Bohm portait

  Uwe Bohm

  Gustav Müller

 • Marko Mandić portrait

  Marko Mandić

  Carl Böhmer

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Wilhelm Laser

 • Wolfgang Packhäuser portait

  Wolfgang Packhäuser

  Otto Dietz

 • Rosa Enskat portait

  Rosa Enskat

  Maria Dietz

 • Kindall Charters portrait

  Kindall Charters

  First Indian

Gold

Veel gehoord over Gold en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gold heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gold streamen

Wil je Gold, de movie met Nina Hoss, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gold zelfs gratis kijken.

Gold downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gold ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gold er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gold torrent

Op zoek naar een torrent van Gold? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gold te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gold trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gold. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.