Gold
%
63

Gold

Nu kijken

Kijk Gold

Moeite met waar je nou Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gold

Samenvatting

In 1898 rijden Duitse emigranten met hun huifwagens door Canada, onderweg naar het goud in Dawson. Ze weten niet welke ontberingen ze zullen moeten doorstaan in de onmetelijke wildernis.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Arslan portait

  Thomas Arslan

  Director

 • Nina Hoss portait

  Nina Hoss

  Emily Meyer

 • Lars Rudolph portait

  Lars Rudolph

  Joseph Rossmann

 • Uwe Bohm portait

  Uwe Bohm

  Gustav Müller

 • Marko Mandić portrait

  Marko Mandić

  Carl Böhmer

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Wilhelm Laser

 • Wolfgang Packhäuser portait

  Wolfgang Packhäuser

  Otto Dietz

 • Rosa Enskat portait

  Rosa Enskat

  Maria Dietz

 • Kindall Charters portrait

  Kindall Charters

  First Indian

Gold

Wil je Gold kijken? De movie van Thomas Arslan uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gold op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gold met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gold downloaden

Het downloaden van Gold is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gold ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gold streamen

Het streamen van Gold heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gold online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gold kijkt. Ideaal!

Gold torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gold. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gold trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gold voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.