Gold
%
63

Gold

Nu kijken

Kijk Gold

Moeite met waar je nou Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gold

Samenvatting

Zomer 1898. Canada tijdens de Goudkoorts van Klondike. Emily Meyer sluit zich aan bij een groep Duits-Amerikaanse immigranten. Samen beginnen ze aan een lange reis naar de onlangs ontdekte goudvelden in Dawson.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Arslan portait

  Thomas Arslan

  Director

 • Nina Hoss portait

  Nina Hoss

  Emily Meyer

 • Lars Rudolph portait

  Lars Rudolph

  Joseph Rossmann

 • Uwe Bohm portait

  Uwe Bohm

  Gustav Müller

 • Marko Mandić portrait

  Marko Mandić

  Carl Böhmer

 • Peter Kurth portrait

  Peter Kurth

  Wilhelm Laser

 • Wolfgang Packhäuser portait

  Wolfgang Packhäuser

  Otto Dietz

 • Rosa Enskat portait

  Rosa Enskat

  Maria Dietz

 • Kindall Charters portrait

  Kindall Charters

  First Indian

Gold

Op zoek naar Gold? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gold streamen

Het streamen van movies als Gold heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gold waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gold dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gold downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gold te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gold torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gold trailer

Weet je nog niet zeker of Gold jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.