Goltzius and the Pelican Company
%
67

Goltzius and the Pelican Company

Kijk Goltzius and the Pelican Company

Moeite met waar je nou Goltzius and the Pelican Company moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de winter van 1590 benadert de Nederlandse drukker en graveur Hendrick Goltzius de Markgraaf van de Elzas in Colmar voor financiële steun waarmee hij een drukpers wil installeren om geïllustreerde boeken te kunnen uitgeven. Hij stelt voor dat hij de eerste twee boeken zal opdragen aan de Markgraaf en zijn hof. Het eerste boek bevat zes geïllustreerde verhalen van erotische aard uit het Oude Testament en het tweede een geïllustreerde Metamorfose van Ovidius. Om de Markgraaf nog meer in verleiding te brengen, stelt Goltzius voor om de gedramatiseerde verhalen aan het hof op te voeren door zijn gemêleerde theatergezelschap. De vrijdenkende Markgraaf laat zich overhalen. De zes stukken: Adam & Eva, Lot & zijn dochters, David & Bathshba, Samson & Delila, Potiphars vrouw en (van het nieuwe testament) Salomé & Johannes de Doper symboliseren zes seksuele taboes: ontucht, pedofilie, incest, overspel, prostitutie en necrofilie.

Regisseur en acteurs

 • Peter Greenaway portait

  Peter Greenaway

  Director

 • F. Murray Abraham portait

  F. Murray Abraham

  The Margrave

 • Ramsey Nasr portait

  Ramsey Nasr

  Hendrick Goltzius

 • Kate Moran portait

  Kate Moran

  Adaela

 • Pippo Delbono portrait

  Pippo Delbono

  Samuel van Gouda

 • Giulio Berruti portait

  Giulio Berruti

  Thomas Boethius

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Susannah

 • Flavio Parenti portait

  Flavio Parenti

  Eduard

 • Lars Eidinger portait

  Lars Eidinger

  Quadfrey

 • Vincent Riotta portait

  Vincent Riotta

  Ricardo del Monte

 • Francesco De Vito portrait

  Francesco De Vito

  Rabbi Moab

 • Maaike Neuville portait

  Maaike Neuville

  Isadora

 • Lisette Malidor portrait

  Lisette Malidor

  Ebola

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Portia

 • Stefano Scherini portait

  Stefano Scherini

  Johannes Cleaver

 • Hendrik Aerts portrait

  Hendrik Aerts

  Strachey

Goltzius and the Pelican Company

Wil je Goltzius and the Pelican Company kijken? De movie van Peter Greenaway uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Goltzius and the Pelican Company op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Goltzius and the Pelican Company met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Goltzius and the Pelican Company downloaden

Het downloaden van Goltzius and the Pelican Company is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Goltzius and the Pelican Company ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Goltzius and the Pelican Company streamen

Het streamen van Goltzius and the Pelican Company heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Goltzius and the Pelican Company online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Goltzius and the Pelican Company kijkt. Ideaal!

Goltzius and the Pelican Company torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Goltzius and the Pelican Company. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Goltzius and the Pelican Company trailer

Bekijk eerst even de trailer van Goltzius and the Pelican Company voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.