Goltzius and the Pelican Company
%
67

Goltzius and the Pelican Company

Kijk Goltzius and the Pelican Company

Moeite met waar je nou Goltzius and the Pelican Company moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de winter van 1590 benadert de Nederlandse drukker en graveur Hendrick Goltzius de Markgraaf van de Elzas in Colmar voor financiële steun waarmee hij een drukpers wil installeren om geïllustreerde boeken te kunnen uitgeven. Hij stelt voor dat hij de eerste twee boeken zal opdragen aan de Markgraaf en zijn hof. Het eerste boek bevat zes geïllustreerde verhalen van erotische aard uit het Oude Testament en het tweede een geïllustreerde Metamorfose van Ovidius. Om de Markgraaf nog meer in verleiding te brengen, stelt Goltzius voor om de gedramatiseerde verhalen aan het hof op te voeren door zijn gemêleerde theatergezelschap. De vrijdenkende Markgraaf laat zich overhalen. De zes stukken: Adam & Eva, Lot & zijn dochters, David & Bathshba, Samson & Delila, Potiphars vrouw en (van het nieuwe testament) Salomé & Johannes de Doper symboliseren zes seksuele taboes: ontucht, pedofilie, incest, overspel, prostitutie en necrofilie.

Regisseur en acteurs

 • Peter Greenaway portait

  Peter Greenaway

  Director

 • F. Murray Abraham portait

  F. Murray Abraham

  The Margrave

 • Ramsey Nasr portait

  Ramsey Nasr

  Hendrick Goltzius

 • Kate Moran portait

  Kate Moran

  Adaela

 • Pippo Delbono portrait

  Pippo Delbono

  Samuel van Gouda

 • Giulio Berruti portait

  Giulio Berruti

  Thomas Boethius

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Susannah

 • Flavio Parenti portait

  Flavio Parenti

  Eduard

 • Lars Eidinger portait

  Lars Eidinger

  Quadfrey

 • Vincent Riotta portait

  Vincent Riotta

  Ricardo del Monte

 • Francesco De Vito portrait

  Francesco De Vito

  Rabbi Moab

 • Maaike Neuville portait

  Maaike Neuville

  Isadora

 • Lisette Malidor portrait

  Lisette Malidor

  Ebola

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Portia

 • Stefano Scherini portait

  Stefano Scherini

  Johannes Cleaver

 • Hendrik Aerts portrait

  Hendrik Aerts

  Strachey

Goltzius and the Pelican Company

Op zoek naar Goltzius and the Pelican Company? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Goltzius and the Pelican Company streamen

Het streamen van movies als Goltzius and the Pelican Company heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Goltzius and the Pelican Company waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Goltzius and the Pelican Company dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Goltzius and the Pelican Company downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Goltzius and the Pelican Company te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Goltzius and the Pelican Company torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Goltzius and the Pelican Company trailer

Weet je nog niet zeker of Goltzius and the Pelican Company jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.