Gomorra
%
87

Gomorra

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gomorra

Moeite met waar je nou Gomorra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gomorra

Samenvatting

Misdaadserie over de Napolitaanse maffia. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano.

Regisseur en acteurs

 • Fortunato Cerlino portait

  Fortunato Cerlino

  Pietro Savastano

 • Salvatore Esposito portait

  Salvatore Esposito

  Gennaro Savastano

 • Maria Pia Calzone portait

  Maria Pia Calzone

  Imma Savastano

 • Marco Palvetti portait

  Marco Palvetti

  Salvatore Conte

 • Marco D'Amore portait

  Marco D'Amore

  Ciro Di Marzio

Trailers

Gomorra

Wil je Gomorra kijken? De movie van Fortunato Cerlino uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gomorra op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gomorra met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gomorra downloaden

Het downloaden van Gomorra is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gomorra ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gomorra streamen

Het streamen van Gomorra heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gomorra online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gomorra kijkt. Ideaal!

Gomorra torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gomorra. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gomorra trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gomorra voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.