Gone
%
59

Gone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gone

Moeite met waar je nou Gone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gone

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In de spannende thriller GONE wordt de grootste angst van Jill Parish (Amanda Seyfried) werkelijkheid wanneer ze thuiskomt van een nachtdienst en blijkt dat haar zus Molly verdwenen is. Jill is er zeker van dat de seriemoordenaar die haar 2 jaar eerder heeft ontvoerd achter de verdwijning zit, maar niemand bij de politie gelooft haar verhaal. Overtuigd dat haar zus de ochtend niet zal halen, besluit ze in een adembenemende race tegen de klok in haar eentje een zoektocht te starten naar de moordenaar. Zal zij hem vinden en hierdoor haar angst voor eens en altijd overwinnen, of is de situatie toch anders dan Jill zichzelf laat geloven?

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Jill

 • Jennifer Carpenter portait

  Jennifer Carpenter

  Sharon Ames

 • Daniel Sunjata portait

  Daniel Sunjata

  Powers

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Molly

 • Sebastian Stan portait

  Sebastian Stan

  Billy

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Try

 • Wes Bentley portait

  Wes Bentley

  Peter Hood

 • Socratis Otto portait

  Socratis Otto

  Jim

 • Katherine Moennig portait

  Katherine Moennig

  Erica Lonsdale

 • Susan Hess portait

  Susan Hess

  Dr. Mira Anders

 • Sam Upton portait

  Sam Upton

  Officer McKay

Trailers

Gone

Veel gehoord over Gone en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gone heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gone streamen

Wil je Gone, de movie met Amanda Seyfried, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gone zelfs gratis kijken.

Gone downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gone ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gone er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gone torrent

Op zoek naar een torrent van Gone? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gone te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gone trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gone. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.