Gone
%
59

Gone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gone

Moeite met waar je nou Gone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gone

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In de spannende thriller GONE wordt de grootste angst van Jill Parish (Amanda Seyfried) werkelijkheid wanneer ze thuiskomt van een nachtdienst en blijkt dat haar zus Molly verdwenen is. Jill is er zeker van dat de seriemoordenaar die haar 2 jaar eerder heeft ontvoerd achter de verdwijning zit, maar niemand bij de politie gelooft haar verhaal. Overtuigd dat haar zus de ochtend niet zal halen, besluit ze in een adembenemende race tegen de klok in haar eentje een zoektocht te starten naar de moordenaar. Zal zij hem vinden en hierdoor haar angst voor eens en altijd overwinnen, of is de situatie toch anders dan Jill zichzelf laat geloven?

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Jill

 • Jennifer Carpenter portait

  Jennifer Carpenter

  Sharon Ames

 • Daniel Sunjata portait

  Daniel Sunjata

  Powers

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Molly

 • Sebastian Stan portait

  Sebastian Stan

  Billy

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Try

 • Wes Bentley portait

  Wes Bentley

  Peter Hood

 • Socratis Otto portait

  Socratis Otto

  Jim

 • Katherine Moennig portait

  Katherine Moennig

  Erica Lonsdale

 • Susan Hess portait

  Susan Hess

  Dr. Mira Anders

 • Sam Upton portait

  Sam Upton

  Officer McKay

Trailers

Gone

Wil je Gone kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gone streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gone niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gone zelfs gratis bekijken.

Gone downloaden

Wil je Gone ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gone overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gone torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gone is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gone trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gone de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.