Gone
%
59

Gone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gone

Moeite met waar je nou Gone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gone

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In de spannende thriller GONE wordt de grootste angst van Jill Parish (Amanda Seyfried) werkelijkheid wanneer ze thuiskomt van een nachtdienst en blijkt dat haar zus Molly verdwenen is. Jill is er zeker van dat de seriemoordenaar die haar 2 jaar eerder heeft ontvoerd achter de verdwijning zit, maar niemand bij de politie gelooft haar verhaal. Overtuigd dat haar zus de ochtend niet zal halen, besluit ze in een adembenemende race tegen de klok in haar eentje een zoektocht te starten naar de moordenaar. Zal zij hem vinden en hierdoor haar angst voor eens en altijd overwinnen, of is de situatie toch anders dan Jill zichzelf laat geloven?

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Jill

 • Jennifer Carpenter portait

  Jennifer Carpenter

  Sharon Ames

 • Daniel Sunjata portait

  Daniel Sunjata

  Powers

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Molly

 • Sebastian Stan portait

  Sebastian Stan

  Billy

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Try

 • Wes Bentley portait

  Wes Bentley

  Peter Hood

 • Socratis Otto portait

  Socratis Otto

  Jim

 • Katherine Moennig portait

  Katherine Moennig

  Erica Lonsdale

 • Susan Hess portait

  Susan Hess

  Dr. Mira Anders

 • Sam Upton portait

  Sam Upton

  Officer McKay

Trailers

Gone

Benieuwd naar Gone? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gone kunt bekijken.

Gone streamen

Wil je Gone streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gone gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gone downloaden

movies als Gone kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gone. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gone. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gone torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gone te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gone trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gone je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!