Gone in 60 Seconds
%
65

Gone in 60 Seconds

Kijk Gone in 60 Seconds

Moeite met waar je nou Gone in 60 Seconds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Insurance investigator Maindrian Pace and his team lead double-lives as unstoppable car thieves. When a South American drug lord pays Pace to steal 48 cars for him, all but one, a 1973 Ford Mustang, are in the bag. As Pace prepares to rip-off the fastback, codenamed "Eleanor", in Long Beach, he is unaware that his boss has tipped off the police after a business dispute.

Gone in 60 Seconds

Wil je Gone in 60 Seconds kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1974 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gone in 60 Seconds streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gone in 60 Seconds niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gone in 60 Seconds zelfs gratis bekijken.

Gone in 60 Seconds downloaden

Wil je Gone in 60 Seconds ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gone in 60 Seconds overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gone in 60 Seconds torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gone in 60 Seconds is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gone in 60 Seconds trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gone in 60 Seconds de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.