Good Boy
%
51

Good Boy

Kijk Good Boy

Moeite met waar je nou Good Boy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De 12-jarige Owen Baker heeft de voorbije drie maanden alle honden uit de buurt uitgelaten om te bewijzen dat hij in staat is om zelf voor een huisdier te zorgen. Na lang aandringen bij zijn ouders krijgt hij voor de geleverde inspanningen dan toch een hond uit het dierenasiel. Hij doopt zijn viervoeter Hubble en die blijkt veel meer te kunnen dan de meeste van zijn soortgenoten: hij verstaat elk woord dat zijn baasje zegt. Hubble is immers als speciale afgezant van de hondenplaneet Sirius naar de Aarde gestuurd ...

Good Boy

Good Boy streamen

Good Boy streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Good Boy downloaden

Zin om Good Boy te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Good Boy te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Good Boy torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Good Boy makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Good Boy trailer

Wil je er zeker van zijn dat Good Boy jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.