Good-Bye
%
69

Good-Bye

Kijk Good-Bye

Moeite met waar je nou Good-Bye moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An aphasic young boy living in South Korea meets, on one of his regular paths, a “Koguryo Beauty” who shows him how to trace his heritage

Regisseur en acteurs

 • Katsu Kanai portrait

  Katsu Kanai

  Director

 • Katsunori Makabe portrait

  Katsunori Makabe

  Actor

 • Yasuko Matsui portrait

  Yasuko Matsui

  Actor

 • Musasabi-Dôji portrait

  Musasabi-Dôji

  Actor

 • Kiyoshi Ogasawara portrait

  Kiyoshi Ogasawara

  Actor

 • Hisako Ohkata portrait

  Hisako Ohkata

  Actor

 • Shigeomi Satō portrait

  Shigeomi Satō

  Actor

Good-Bye

Wil je Good-Bye kijken? De movie van Katsu Kanai uit 1971 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Good-Bye op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Good-Bye met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Good-Bye downloaden

Het downloaden van Good-Bye is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Good-Bye ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Good-Bye streamen

Het streamen van Good-Bye heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Good-Bye online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Good-Bye kijkt. Ideaal!

Good-Bye torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Good-Bye. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Good-Bye trailer

Bekijk eerst even de trailer van Good-Bye voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.