Good Girl, Bad Girl
%
44

Good Girl, Bad Girl

Kijk Good Girl, Bad Girl

Moeite met waar je nou Good Girl, Bad Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vanessa and Maria are twins, although not so identical...Maria is a nun while Vanessa is a go go dancer. Leading very different lives they don't interact much, however they are forced to switch lives when Vanessa is chased by Gromek, a powerful drug dealer. The girls must stop Gromek and also save the monastery Maria lives in from being sold.

Regisseur en acteurs

 • Sebastian Vigg portait

  Sebastian Vigg

  Director

 • Julia Stinshoff portait

  Julia Stinshoff

  Vanessa / Maria

 • Nick Brimble portait

  Nick Brimble

  Inspector Köster

 • Graham McTavish portait

  Graham McTavish

  Gromek

 • Ross Boatman portait

  Ross Boatman

  Joshua

Good Girl, Bad Girl

Wil je Good Girl, Bad Girl kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Good Girl, Bad Girl streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Good Girl, Bad Girl niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Good Girl, Bad Girl zelfs gratis bekijken.

Good Girl, Bad Girl downloaden

Wil je Good Girl, Bad Girl ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Good Girl, Bad Girl overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Good Girl, Bad Girl torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Good Girl, Bad Girl is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Good Girl, Bad Girl trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Good Girl, Bad Girl de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.