Good Girls
%
67

Good Girls

Nu kijken

Kijk Good Girls

Moeite met waar je nou Good Girls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Girls

Samenvatting

Three "good girl" suburban wives and mothers suddenly find themselves in desperate circumstances and decide to stop playing it safe and risk everything to take their power back.

Regisseur en acteurs

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Beth Boland

 • Mae Whitman portait

  Mae Whitman

  Annie Marks

 • Retta portait

  Retta

  Ruby Hill

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Dean Boland

 • Manny Montana portait

  Manny Montana

  Rio

 • Reno Wilson portait

  Reno Wilson

  Stan

Good Girls

Wil je Good Girls kijken? De movie van Christina Hendricks uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Good Girls op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Good Girls met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Good Girls downloaden

Het downloaden van Good Girls is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Good Girls ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Good Girls streamen

Het streamen van Good Girls heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Good Girls online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Good Girls kijkt. Ideaal!

Good Girls torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Good Girls. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Good Girls trailer

Bekijk eerst even de trailer van Good Girls voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.