Good Kids
%
61

Good Kids

Nu kijken

Kijk Good Kids

Moeite met waar je nou Good Kids moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Kids

Samenvatting

Een frisse nieuwe tienerkomedie van de makers van About a Boy en American Reunion vraagt om een frisse cast. Dus zijn Nicholas Braun (The Perks of Being a Wallflower), Zoey Deutch (Vampire Academy), Craig Roberts (Bad Neighbors) and Israel Broussard (Bling Ring) door debuterend regisseur en schrijver Chris McCoy gecast voor deze hilarische film over de heerlijke zomer na high school. De vier hoofdpersonen realiseren dat ze zich wel erg braaf gedragen hebben en besluiten dat nog even recht te zetten voordat ze naar college gaan!

Good Kids

Good Kids streamen

Good Kids streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Good Kids downloaden

Zin om Good Kids te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Good Kids te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Good Kids torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Good Kids makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Good Kids trailer

Wil je er zeker van zijn dat Good Kids jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.